ΑρχικήUpdatesWhatsApp για iOS: Αποκτά τη λειτουργία PiP για βιντεοκλήσεις

WhatsApp για iOS: Αποκτά τη λειτουργία PiP για βιντεοκλήσεις

Το WhatsApp λανσάρει μια λειτουργία picture-in-picture για την εφαρμογή iOS με την τελευταία της ενημέρωση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο WhatsApp ή σε άλλες εφαρμογές χωρίς να απενεργοποιούν το video feed στην κλήση.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp κυκλοφορεί τα voice transcriptions σε έκδοση beta

WhatsApp iOS

Η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτή τη δυνατότητα με την έκδοση 23.3.77 της εφαρμογής iOS. Μέχρι τώρα, αν αλλάζατε σε άλλη εφαρμογή στο iPhone σας ενώ ήσασταν σε βιντεοκλήση WhatsApp, το άλλο άτομο σταματούσε να βλέπει το video feed σας. Η νέα λειτουργία σάς επιτρέπει να απαντάτε σε ένα μήνυμα ή να αναζητάτε κάποιες πληροφορίες στο τηλέφωνό σας χωρίς να διακόπτετε την κλήση.

Το WhatsApp ανακοίνωσε για πρώτη φορά αυτή τη λειτουργία τον περασμένο Δεκέμβριο και είπε ότι δοκιμάζει τη λειτουργία picture-in-picture για iOS για βιντεοκλήσεις με επιλεγμένα άτομα.

Επιπλέον, το WhatsApp προσφέρει τώρα στους χρήστες τη δυνατότητα να περιλαμβάνουν λεζάντες κατά την αποστολή εγγράφων τόσο στο iOS όσο και στο Android.

Η εταιρεία εξερευνά μια νέα συναρπαστική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες του iOS να στέλνουν έως και 100 εικόνες και έγγραφα με ένα μόνο κλικ! Επιπλέον, οι χρήστες Android μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ίδια δυνατότητα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp στο Android εισάγει νέα χαρακτηριστικά

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το WhatsApp εισήγαγε μια σειρά από λειτουργίες που σχετίζονται με την κατάσταση – την εφαρμογή της ίδιας της εφαρμογής της μορφής Stories – συμπεριλαμβανομένων φωνητικών ενημερώσεων, αντιδράσεων emoji σε Statuses, εμπλουτισμένων προεπισκοπήσεων συνδέσμων στο Statues, περιορισμού του ποιος μπορεί να δει μια ενημέρωση και εμφάνιση κουδουνιών γύρω από την εικόνα προφίλ εάν έχουν ανεβάσει μια νέα κατάσταση.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS