ΑρχικήUpdatesΗ Intel διόρθωσε σφάλματα στους drivers Wi-Fi και Wireless Bluetooth

Η Intel διόρθωσε σφάλματα στους drivers Wi-Fi και Wireless Bluetooth

Η Intel έχει αντιμετωπίσει ζητήματα στους drivers Wi-Fi και Wireless Bluetooth που προκαλούν σφάλματα BSOD στα Windows 10 και στις συσκευές Bluetooth απώλεια σύνδεσης ή διακοπή λειτουργίας.

Οι χρήστες καλούνται να εγκαταστήσουν τους ενημερωμένους Wi-Fi drivers (Ιntel PROSet/Wireless Software 22.30.0) και drivers Wireless Bluetooth (Ιntel Wireless Bluetooth 22.30.0) βλέποντας ότι περιλαμβάνουν και ενημερώσεις ασφαλείας, εκτός από τις λειτουργικές ενημερώσεις.

intel

Διορθώθηκαν προβλήματα Wi-Fi και Bluetooth

Οι νέοι drivers Intel Wireless αντιμετωπίζουν σφάλματα διακοπής των Windows 10 (επίσης γνωστά ως Blue Screen of Death ή BSODs) και ζητήματα που προκαλούν την αποτυχία wireless προσαρμογέων σε δίκτυα 5GHz.

Οι νέοι drivers Ιntel Wireless Bluetooth διορθώνουν σφάλματα σε συσκευές Bluetooth τα οποία προκαλούν θόρυβο κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων προφίλ ανοιχτής ακρόασης (HFP) και ασυνέχεια ήχου κατά τη διάρκεια Teams κλήσεων.

Αντιμετωπίζουν επίσης σφάλματα που οδηγούν σε Bluetooth LE mice που δεν λειτουργούν πλέον σε συστήματα με ξεπερασμένες εκδόσεις driver.

Η πλήρης λίστα των υποστηριζόμενων προϊόντων και εκδόσεων driver που κυκλοφόρησε η Intel για την επίλυση αυτών των ζητημάτων είναι διαθέσιμη στα release notes των driver Wi-Fi και Wireless Bluetooth.

Διορθώσεις για θέματα ασφαλείας που επηρεάζουν τα προϊόντα Intel

Η Ιntel αντιμετώπισε επίσης 57 ευπάθειες ασφαλείας κατά τη διάρκεια της Patch Tuesday του Φεβρουαρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων αυτών που επηρεάζουν τους Graphics Drivers της Intel.

Τα τρωτά σημεία των Graphics Drivers της Intel διορθώθηκαν αυτόν τον μήνα και βρέθηκαν σε αρκετές εκδόσεις driver Windows και Linux με συστήματα επεξεργαστών Intel έως τη 10η γενιά (Comet Lake).

Επιπλέον, η Apple αντιμετώπισε ευπάθειες εκτέλεσης αυθαίρετου κώδικα στους graphics drivers της Ιntel στις αρχές Φεβρουαρίου και η Microsoft κυκλοφόρησε μια επείγουσα ενημέρωση KB5001028 εκτός των προκαθορισμένων για να διορθώσει ένα σφάλμα στα Windows 10 που προκαλεί σφάλματα κατά τη σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi WPA3.

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft εξέδωσε επίσης μια νέα δέσμη ενημερώσεων microcode Intel για την αντιμετώπιση ζητημάτων που επηρεάζουν τα Windows 10 20H2, 2004, 1909 και παλαιότερες εκδόσεις.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS