ΑρχικήsecurityΗ Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για την επίλυση ζητημάτων πρόσβασης

Η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για την επίλυση ζητημάτων πρόσβασης

ενημερώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για τα Windows το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να επιλύσει ένα πρόβλημα πρόσβασης σε sites. Πιο συγκεκριμένα, χρήστες των Internet Explorer 11 και Microsoft Edge δεν είχαν πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους GOV.UK.

Με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης May 2019 Patch Tuesday, η Microsoft πρόσθεσε το top level domain GOV.UK στον κατάλογο HTTP Strict Transport Security (HSTS), κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, browsers όπως οι Internet Explorer και Microsoft Edge να μην είναι σε θέση να συνδεθούν μαζί τους, αφού συνδέονται μόνο σε ιστότοπους GOV.UK που χρησιμοποιούν HTTPS.

Ορισμένες διαδικτυακές τοποθεσίες GOV.UK, οι οποίες δεν υποστηρίζουν το HTTPS εμποδίζουν τα Microsoft Edge και Internet Explorer να συνδέονται με αυτές.

Σε μια προσπάθεια να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο για τα Windows 7, Windows 8.1 και διάφορες εκδόσεις των Windows 10, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους.

Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 7 και 8.1 είναι η KB4505050 και φέρει την ονομασία “Cumulative update for Internet Explorer: May 18, 2019”, ενώ η αντίστοιχη έκδοση για τα Windows 10 Version 1809 είναι η KB4505056, με την ονομασία “2019-05 Cumulative Update for Windows 10 Version 1809”.

Μόλις εγκατασταθούν αυτές οι ενημερώσεις, θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να εφαρμοστούν οι επιδιορθώσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS