ΑρχικήinetMozilla: Διορθώσεις για σφάλματα στο Netflix κι άλλες υπηρεσίες streaming σε Apple...

Mozilla: Διορθώσεις για σφάλματα στο Netflix κι άλλες υπηρεσίες streaming σε Apple Silicon Macs

Η Mozilla κοινοποίησε διορθώσεις για ένα γνωστό πρόβλημα που οδηγεί σε σφάλματα σε πολλές υπηρεσίες video streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, Disney + και Amazon Prime Video Prime, στην έκδοση 84 του Firefox για Mac. Συγκεκριμένα, η Mozilla ανέφερε τα εξής: «Εάν έχετε Apple Silicon Macs και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με σφάλματα όποτε προσπαθείτε να παρακολουθήσετε Netflix, Hulu, Disney +, Prime ή άλλη υπηρεσία streaming μετά την εγκατάσταση του Firefox 84+, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Rosetta

Σύμφωνα με τη Mozilla, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απαιτείται το Rosetta 2 σε Apple Silicon Macs για την εκτέλεση εφαρμογών που έχουν δημιουργηθεί για Macs με επεξεργαστή Intel. Το Rosetta 2 εκτελείται στο παρασκήνιο και λειτουργεί με τη μετάφραση εφαρμογών ειδικά κατασκευασμένων για επεξεργαστές Intel για χρήση σε Apple Silicon.

Mozilla: Διορθώσεις για σφάλματα στο Netflix κι άλλες υπηρεσίες streaming για Apple Silicon Macs

Η Mozilla επεσήμανε ότι μερικά από τα μηνύματα σφάλματος που ενδέχεται να εμφανιστούν σε έναν χρήστη του Firefox κατά την προσπάθεια χρήσης πλατφορμών video streaming, είναι τα ακόλουθα:

Netflix: Συγγνώμη για τη διακοπή. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή του Netflix… Κωδικός σφάλματος F7702-1003
Hulu: Δεν μπορεί να παίξει ο τίτλος. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την αναπαραγωγή αυτού του βίντεο. Παρακαλώ ξανά προσπαθήστε αργότερα.
Disney +: Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε ξανά … Κωδικός σφάλματος 83
Amazon Prime: Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή αυτού του βίντεο…

Εάν χρησιμοποιείτε τον Firefox 84 και συναντάτε αυτά τα σφάλματα, η Mozilla σάς συνιστά να εγκαταστήσετε το Rosetta στους Apple Silicon Macs σας (δηλαδή, MacBook Pro, MacBook Air ή Mac mini με Apple M1 chips) για γρήγορη επιδιόρθωση.

Mozilla: Διορθώσεις για σφάλματα στο Netflix κι άλλες υπηρεσίες streaming για Apple Silicon Mac

Για να εγκαταστήσετε το Rosetta 2 στο Mac σας και να διορθώσετε προβλήματα video streaming του Firefox 84, η Mozilla προτείνει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το Terminal πληκτρολογώντας το στο πεδίο Spotlight Search του υπολογιστή σας ή κάνοντας διπλό κλικ στο Finder → Applications → Utilities → Terminal.
  • Στο παράθυρο του Terminal, εκτελέστε την εντολή: / usr / sbin / softwareupdate –install-rosetta
  • Αποδεχτείτε τους όρους άδειας χρήσης, ακολουθήστε τις οδηγίες πατώντας A και στη συνέχεια Return.

Όπως αναφέρει το BleepingComputer, η Mozilla κοινοποίησε πριν δύο μήνες πληροφορίες για μια γρήγορη επιδιόρθωση, με στόχο την αντιμετώπιση ενός ευρέως γνωστού προβλήματος που προκαλούσε την εμφάνιση κενών σελίδων ή σφαλμάτων κατά την προσπάθεια φόρτωσης του Twitter στον Firefox web browser.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS