ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στον λογαριασμό σας στο Steam

Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στον λογαριασμό σας στο Steam

Εάν είστε τακτικός παίκτης στο Steam, ίσως θελήσετε να εισάγετε μέρος της προσωπικότητάς σας στο δημόσιο προφίλ σας. Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Steam με ένα προσαρμοσμένο avatar.

Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Steam με την χρήση της εφαρμογής στο desktop ή μέσω του ιστότοπου της εταιρείας. Τα βήματα και για τις δύο μεθόδους είναι τα ίδια, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα χρησιμοποιώντας είτε τον client είτε τον ιστότοπο.

Δείτε επίσης: Πώς θα βρείτε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο Mac σας;

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τον Steam client στον Windows 10 υπολογιστή σας ή σε Mac ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Steam και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “View Profile” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Steam

Στο μενού για τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Edit Profile”.

Επιλέξτε “Avatar” στις ρυθμίσεις προφίλ του λογαριασμού σας στο Steam για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας.

Στο μενού “Avatar”, κάντε κλικ στο κουμπί “Upload Your Avatar” για να ανεβάσετε μια νέα εικόνα προφίλ. Αυτή η εικόνα θα πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 184 pixel x 184 pixel.

Δείτε επίσης: Πώς να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης του iCloud;

Steam

Εναλλακτικά, επιλέξτε μία από τις παρακάτω εικόνες προφίλ που παρέχονται από το Steam. Για να δείτε ολόκληρη τη γκάμα των avatars του Steam, κάντε κλικ στο κουμπί “See All”.

Δείτε επίσης: Χάσατε το iPhone ή το Apple Watch σας; Απενεργοποιήστε remotely το Apple Pay

Θα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της νέας εικόνας προφίλ σας στο επάνω μέρος του μενού μόλις την ανεβάσετε (ή αφού ορίσετε μία από τις προϋπάρχουσες επιλογές). Όταν είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε την αλλαγή στο προφίλ σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Save”.

Steam

Μόλις αποθηκευτεί, η νέα σας εικόνα προφίλ θα γίνει αμέσως ορατή σε φίλους, followers και άλλους χρήστες στο προφίλ σας στο Steam (εκτός αν αποφασίσετε να κάνετε το προφίλ Steam σας ιδιωτικό).

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS