ΑρχικήHow ToΠώς θα βρείτε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο Mac σας;

Πώς θα βρείτε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο Mac σας;

Όπως και σε άλλες συσκευές έτσι και σε ένα Mac, η Βιβλιοθήκη φωτογραφιών αποτελεί ένα ομαδοποιημένο αρχείο στον υπολογιστή, που περιέχει όλες τις εικόνες που εισάγονται στην εφαρμογή Apple Photos. Μερικές φορές πρέπει να βρείτε που είναι αυτή η βιβλιοθήκη για να λύσετε ζητήματα που τυχόν προέκυψαν ή να την μετακινήσετε σε άλλο μηχάνημα. Που βρίσκεται όμως συνήθως αυτή η βιβλιοθήκη;

βιβλιοθήκη φωτογραφιών Mac

Δείτε επίσης: Google Images: Πως να αποφύγετε τις ψεύτικες transparent εικόνες

Από προεπιλογή, η βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο Mac σας είναι ένα αρχείο που ονομάζεται Photos Library.photoslibrary και βρίσκεται στη διαδρομή / Χρήστες / [όνομα χρήστη] / Εικόνες (ή ~ / Σύντομες εικόνες) όπου το “[όνομα χρήστη]” είναι το σύντομο όνομα του λογαριασμού χρήστη.

Για να φτάσετε εκεί γρήγορα, ανοίξτε το Finder και κάντε κλικ στο «Μετάβαση» στη γραμμή μενού και μετά επιλέξτε «Μετάβαση στο φάκελο» στο μενού που εμφανίζεται. Στο παράθυρο που ανοίγει, πληκτρολογήστε ~ / Pictures και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Go“.

Εάν υπάρχει το αρχείο “Photos Library.photoslibrary“, θα το δείτε να εμφανίζεται στο παράθυρο Finder που θα δείτε στην οθόνη σας.

Δείτε ακόμα: Adobe Photoshop 22.3 update: Φέρνει την υποστήριξη για Apple Silicon

βιβλιοθήκη φωτογραφιών Mac

Εάν δεν είναι εκεί, ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο πιο βαθιά στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Εφόσον είναι δυνατό να μετονομάσετε ή να μετακινήσετε το αρχείο της Βιβλιοθήκης φωτογραφιών, ενδέχεται να μην το βρείτε στην προεπιλεγμένη τοποθεσία. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να το βρείτε. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο Mac σας και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Φωτογραφίες”> “Προτιμήσεις” στη γραμμή μενού.

Δείτε επίσης: Wombo.AI deepfake singing app: Μετατρέψτε φωτογραφίες σας σε deepfake βίντεο

Στις προτιμήσεις φωτογραφιών, κάντε κλικ στην καρτέλα “Γενικά” και στη συνέχεια κοιτάξτε στην ενότητα “Τοποθεσία βιβλιοθήκης“. Θα δείτε τη διαδρομή προς τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε να δείτε την τοποθεσία της βιβλιοθήκης στο Finder, κάντε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση στο Finder“.

Εάν κάνατε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση στο Finder”, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο Finder που περιλαμβάνει το αρχείο βιβλιοθήκης φωτογραφιών. Στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο της βιβλιοθήκης φωτογραφιών για τους σκοπούς που χρειάζεστε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS