ΑρχικήHow ToΠώς να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης του iCloud;

Πώς να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης του iCloud;

Πολλοί χρήστες της Apple αγαπούν την υπηρεσία iCloud γιατί τους βοηθά στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την αποθήκευση και τον συγχρονισμό εγγράφων, φωτογραφιών και βίντεο σε Mac, iPhone, iPad ακόμη και σε υπολογιστή. Τι γίνεται, όμως, αν “ξεμείνετε” από αποθηκευτικό χώρο; Πώς μπορείτε να αυξήσετε τον χώρο αποθήκευσης στο iClοud;

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud Keychain σε iPhone και iPad

iCloud χώρο αποθήκευσης

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις τρόποι.

Αρχικά, μπορείτε να εγγραφείτε στο Apple One, ένα πακέτο υπηρεσιών Apple που περιλαμβάνει Apple TV, Apple Music και επιπλέον χώρο αποθήκευσης iCloud, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Δείτε επίσης: Apple: Απορρίπτει ήδη apps που αψηφούν το App Tracking Transparency feature

Ένας άλλος τρόπος είναι εάν ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας προσθέσει το Apple ID σας στο οικογενειακό Apple One ή iClοud plan. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάνε στις Ρυθμίσεις του Apple ID account και μετά να πατήσουν “Family Sharing“.

Τέλος, μπορείτε απλώς να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο του iCloud account ως αυτόνομη συνδρομητική υπηρεσία. Πάμε να δούμε πώς γίνεται αυτό:

Πώς να αναβαθμίσετε το iCloud Storage σε iPhone ή iPad

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad και θέλετε να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης iCloud, πηγαίνετε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το όνομα του Apple account σας.

Στην οθόνη “Apple ID“, επιλέξτε “iClοud“.

Στο “iCloud“, πατήστε “Manage Storage“.

iCloud χώρο αποθήκευσης

Στο “iCloud Storage“, πατήστε “Change Storage Plan“.

Στην επόμενη οθόνη που θα δείτε, επιλέξτε σε ποιο πρόγραμμα αποθήκευσης iCloud θέλετε να αναβαθμίσετε. Το πρόγραμμα με τη χαμηλότερη τιμή είναι αρκετά δελεαστικό, αλλά οι δύο πιο ακριβές επιλογές σάς επιτρέπουν να μοιραστείτε τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο iClοud με την οικογένειά σας. Επιλέξτε όποιο plan θέλετε και πατήστε “Buy“.

iCloud χώρο αποθήκευσης

Αφού πατήσετε “Buy”, το iPhone σας θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Μόλις τελειώσετε, ο αποθηκευτικός χώρος iClοud θα αυξηθεί αμέσως.

Πώς να αναβαθμίσετε το iCloud Storage σε Mac

Για να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο iClοud σε Mac, ανοίξτε το System Preferences και συνδεθείτε στο iCloud, στο επάνω μέρος του παραθύρου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Apple ID“.

Δείτε επίσης: Το Steam Link κυκλοφόρησε επίσημα στο Mac App Store

Στην οθόνη “Apple ID“, επιλέξτε “iCloud” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Manage“.

iCloud χώρο αποθήκευσης

Στο παράθυρο διαχείρισης iCloud, κάντε κλικ στην επιλογή “Change Storage Plan“.

Στην οθόνη “Upgrade iCloud Storage“, επιλέξτε το πρόγραμμα αποθήκευσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δύο πιο ακριβές επιλογές επιτρέπουν την κοινή χρήση του αποθηκευτικού χώρου με την οικογένειά σας. Αφού επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα, κάντε κλικ στο “Next“.

iCloud χώρο αποθήκευσης

Η Apple θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το Apple ID σας κάνοντας σύνδεση. Αμέσως μετά, θα έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, για να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε.

Πηγή: How- to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS