ΑρχικήUpdatesAdobe Photoshop 22.3 update: Φέρνει την υποστήριξη για Apple Silicon

Adobe Photoshop 22.3 update: Φέρνει την υποστήριξη για Apple Silicon

Η Adobe κυκλοφορεί μια ενημέρωση του Photoshop για να φέρει την εγγενή υποστήριξη για το Apple Silicon, υποσχόμενη στους χρήστες 1,5 φορές ταχύτερη απόδοση από την εκτέλεση του λογισμικού μέσω προσομοίωσης Rosetta.

Τον Νοέμβριο, η Adobe κυκλοφόρησε το Photoshop με υποστήριξη Apple Silicon‌ σε έκδοση beta. Τώρα, με την τελευταία ενημέρωση v22.3 που ανακοινώθηκε σήμερα, η Adobe προσθέτει επίσημα την υποστήριξη Apple Silicon.

Adobe Photoshop

Ενώ το Photoshop θα τρέχει εγγενώς σε M1 Macs, υπάρχουν κάποιες προειδοποιήσεις. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν το Photoshop ως εγγενή εφαρμογή ‌Apple Silicon‌ ή κάτω από προσομοίωση Rosetta. Στην αρχική λειτουργία, ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες. Η Adobe αναφέρει ότι η δυνατότητα εισαγωγής, εξαγωγής και αναπαραγωγής ενσωματωμένων προγραμμάτων αναπαραγωγής βίντεο δεν υποστηρίζεται στην ενότητα «Apple Silicon» και άλλες λειτουργίες όπως ο προκαθορισμένος συγχρονισμός, το φίλτρο μείωσης κουνήματος και το κουμπί «Share an image» δεν λειτουργούν προς το παρόν.

Η Adobe παραθέτει επίσης μερικά γνωστά ζητήματα που ανέφεραν οι χρήστες beta για εγγενή υποστήριξη της Apple Silicon‌. Η Adobe αναφέρει ότι η δυνατότητα αντιγραφής/επικόλλησης τροποποιήσεων μεταξύ μιας εφαρμογής Adobe που εκτελείται εγγενώς στο Apple Silicon‌ και σε αυτήν που εκτελείται στην εξομοίωση Rosetta προς το παρόν δεν υποστηρίζεται. Ως λύση, η Adobe συνιστά στους χρήστες να εκτελούν και τις δύο εφαρμογές στο ίδιο mode, είτε εγγενή ‌Apple Silicon‌ είτε εξομοίωση Rosetta.

Παράλληλα με την υποστήριξη για Apple Silicon‌, η ενημέρωση του Μαρτίου 2021 περιλαμβάνει και κάποιες γενικές και αναμενόμενες διορθώσεις σφαλμάτων, καθώς και κάποιες βελτιώσεις. Οι πελάτες του Adobe Creative Cloud μπορούν να ενημερώσουν το Photoshop χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Creative Cloud Mac.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS