ΑρχικήgamingΗ BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming

Η BMW το 2023 θα προσφέρει στα οχήματα της casual gaming

Αν οδηγείται μια BMW σύντομα θα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Το BMW Group συνεργάζεται με την AirConsole για να προσφέρει casual gaming στα οχήματά του το 2023.

Δείτε επίσης: PlayStation VR2 headset: Αισιόδοξη η Sony – Σχεδιάζει μεγάλη παραγωγή

Τα παιχνίδια εκτελούνται απευθείας στο σύστημα ψυχαγωγίας του οχήματος στην κυρτή οθόνη του και ελέγχονται χρησιμοποιώντας smartphone που είναι συνδεδεμένα με σάρωση ενός κωδικού QR.

Η AirConsole διαθέτει μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 180 casual παιχνίδια και συνδέεται με υπολογιστές καθώς και με τηλεοράσεις Android, Google και Amazon Fire.

Προφανώς τα παιχνίδια δεν θα παίζονται ενώ τα οχήματα είναι σε κίνηση.

“Με την AirConsole θα αξιοποιήσουμε καινοτόμες τεχνολογίες σε συνδυασμό με μια ευρεία ποικιλία παιχνιδιών διασκέδασης και multiplayer. Αυτό θα κάνει κάθε κατάσταση αναμονής μέσα στο όχημα, όπως η φόρτιση του αυτοκινήτου για παράδειγμα, μια ευχάριστη στιγμή”, δήλωσε ο Stephan Durach – Senior vice president BMW Group Connected Company Development.

BMW

Ο Anthony Cliquot, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης AirConsole N-Dream, πρόσθεσε: “Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που πρωτοστατούμε στα παιχνίδια εντός οχημάτων με την BMW και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε νέα παιχνίδια για ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο. Η έξυπνη αρχιτεκτονική μας σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης στην πλατφόρμα μας θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι ψυχαγωγούνται στα οχήματά τους».

Δείτε επίσης: Η Google ανακοινώνει Chromebook cloud gaming laptops

Έτσι, αν θέλετε να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε σε αυτοκίνητο, σύντομα θα μπορείτε. Απλά όχι κατά την οδήγηση.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS