ΑρχικήUpdatesΗ Google φέρνει ένα web view σε όλες τις κάμερες Nest

Η Google φέρνει ένα web view σε όλες τις κάμερες Nest

Τώρα, μπορείτε να δείτε τις “τελευταίες” κάμερες Nest της Google από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του

google nest

Η Google κυκλοφόρησε ένα portal home.google.com που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κάμερα Nest της τρέχουσας γενιάς χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή, όπως εξηγεί το The Verge. Με αυτή τη νέα λειτουργία, μπορείτε να δείτε το live feed των τελευταίων μοντέλων Nest Cam και Nest Doorbell, να κάνετε zoom in και out και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις κάμερες – αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε καταγεγραμμένα βίντεο.

Δείτε επίσης: Τα πλάνα της κάμερας Google Nest ενδέχεται να κοινοποιηθούν στην αστυνομία χωρίς ένταλμα

Η νέα λειτουργία για τα μοντέλα Nest Cam που λειτουργούν με μπαταρία και τα ενσύρματα μοντέλα θα είναι διαθέσιμη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτό περιλαμβάνει τις παραλλαγές floodlight, Indoor, Outdoor και IQ, καθώς και το Doorbell Nest με μπαταρία και τα δύο ενσύρματα αντίστοιχα μοντέλα (Nest Hello και Doorbell δεύτερης γενιάς). Μπορείτε να “ξυπνήσετε” όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν μπαταρίες.

Η Google πρόσφερε ήδη ένα web view για κάμερες Nest, αλλά αυτή η υποστήριξη δεν μεταφέρθηκε στα προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2021. Ο Rishi Chandra της Google δήλωσε στους πελάτες ότι το web view θα είναι διαθέσιμο φέτος για τα νεότερα μοντέλα καμερών Nest της εταιρείας. Δεν είναι σαφές γιατί αυτά τα μοντέλα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παλιό portal home.nest.com, αλλά πιθανότατα αυτό προκάλεσε απογοήτευση στους πελάτες, όταν πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα καμερών είχαν υποστήριξη web.

Δείτε επίσης: Οι κάμερες Google Nest λειτουργούν πλέον με συσκευές Amazon Alexa

Η διαδικτυακή προβολή καθιστά τις πρόσφατες κάμερες και τα κουδούνια Nest χρήσιμα για διάφορους λόγους. Μπορείτε να ελέγχετε τη βεράντα ή τα κατοικίδιά σας από τον υπολογιστή της δουλειάς σας, αντί να χρειάζεται να τσεκάρετε συνεχώς το τηλέφωνό σας. Η Google υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσθέτει και “πιο δημοφιλείς λειτουργίες κάμερας” με την πάροδο του χρόνου.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Google Nest είναι μια σειρά “έξυπνων” οικιακών προϊόντων που περιλαμβάνει θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας, κουδούνια και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι συσκευές συνδέονται μεταξύ τους και μπορούν να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής Google Nest.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS