ΑρχικήUpdatesAmazon: Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω Venmo

Amazon: Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω Venmo

Η Amazon ανακοίνωσε ότι, από σήμερα, επιλεγμένοι πελάτες θα μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω του Venmo στην πλατφόρμα της, ενώ η επιλογή αυτή θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ μέχρι την Black Friday που είναι τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Η Amazon παρήγγειλε 20 ηλεκτρικά φορτηγά από τη Volvo

Amazon Venmo

Για να πληρώσουν με Venmo, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να προσθέσουν το λογαριασμό τους. Στη σελίδα πληρωμής του Amazon, στην ενότητα “Select a payment method”, επιλέξτε “Add a Venmo account.” Αυτό θα σας στείλει στη σελίδα ελέγχου authentication στην εφαρμογή Venmo. Επίσης, εδώ μπορείτε να επιλέξετε το Venmo ως την προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής σας όταν πραγματοποιείτε μελλοντικές αγορές στο Amazon.

Δείτε επίσης: Η Amazon “σκοτώνει” τη συσκευή video calling για παιδιά Glow

Με το Venmo, μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας στο Amazon χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό σας στο Venmo, τον συνδεδεμένο τραπεζικό σας λογαριασμό ή την επιλέξιμη χρεωστική σας κάρτα.

“Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες επιλογές πληρωμής που είναι βολικές, εύχρηστες και ασφαλείς – και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή γι’ αυτό από την πολυάσχολη περίοδο των διακοπών”, δήλωσε ο Max Bardon, αντιπρόεδρος της Amazon Worldwide Payment. “Είτε πρόκειται για πληρωμή με μετρητά, είτε για αγορά τώρα και πληρωμή αργότερα, είτε τώρα για πληρωμή μέσω Venmo, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη της Amazon”.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει ήδη διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες από δίκτυα όπως η Visa, η Mastercard, η American Express, η Diners Club και η JCB.

Δείτε επίσης: Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από την Netfluential και την Edison Trends διαπίστωσε ότι οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής πληρωμών Venmo ψωνίζουν δύο φορές πιο συχνά από τον μέσο αγοραστή. Αυτό θα μπορούσε να είναι επωφελές για την Amazon, αυξάνοντας ενδεχομένως τον αριθμό των συναλλαγών στην πλατφόρμα της.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS