ΑρχικήinetΗ Amazon "σκοτώνει" τη συσκευή video calling για παιδιά Glow

Η Amazon “σκοτώνει” τη συσκευή video calling για παιδιά Glow

Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τότε που η Amazon κυκλοφόρησε το Glow, τη συσκευή βιντεοκλήσεων που εστιάζει στα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διαδραστικά παιχνίδια. Τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, η Amazon την “σκοτώνει”, πιθανότατα λόγω των χαμηλών πωλήσεων. Όπως σημειώνει η δημοσίευση, το Glow, αν και έχει υψηλή βαθμολογία στο Amazon, έχει μόνο 500 κριτικές στον ιστότοπο.

Δείτε επίσης: Amazon Prime: Τα 7 δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου

amazon glow

Ένας άλλος πιθανός λόγος για τον οποίο η εταιρεία εγκαταλείπει τη συσκευή είναι μια αλλαγή στη συμπεριφορά των ανθρώπων. Το Glow δημιουργήθηκε έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να μένουν σε επαφή και να παίζουν με συγγενείς που δεν βλέπουν τακτικά. Τώρα που οι άνθρωποι έχουν επιστρέψει στις ρουτίνες που είχαν πριν την πανδημία του COVID-19, υπάρχει πολύ λιγότερη ζήτηση για μια εξειδικευμένη συσκευή βιντεοκλήσεων.

Δείτε επίσης: Amazon bedside συσκευή θα γνωρίζει εάν κοιμάστε ή όχι

Η εκπρόσωπος της Amazon, Kristy Schmidt, επιβεβαίωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία “σκοτώνει” τη συσκευή. Αυτοί είπαν:

“Στην Amazon πειραματιζόμαστε και επενδύουμε σε νέες ιδέες για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες. Επίσης, αξιολογούμε συνεχώς την πρόοδο και τις δυνατότητες των προϊόντων μας να προσφέρουν αξία στους πελάτες και κάνουμε τακτικά προσαρμογές με βάση αυτές τις αξιολογήσεις. Θα κοινοποιήσουμε ενημερώσεις και καθοδήγηση για τους πελάτες του Glow σύντομα.”

Δείτε επίσης: Το Astro robot της Amazon δεν είναι ακόμα διαθέσιμο

Το Glow ήταν προϊόν του μυστικού εργαστηρίου της Amazon Grand Challenge moonshot, το οποίο εργάζεται σε πειραματικά έργα. Διαθέτει προβολέα που μεταδίδει παιχνίδια σε ένα χαλάκι 19 ιντσών και τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την προβαλλόμενη εικόνα για να παίξουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και από μακριά. Η συσκευή συνοδεύεται από Bits Tangram, τα οποία είναι φυσικά κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να λύσουν παζλ. Έρχεται επίσης με μια δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στο Amazon Kids+ που είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια, τα βιβλία και άλλες δραστηριότητές του. Μετά τη λήξη αυτού, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν 8 $ το μήνα για τη συνδρομή ή 5 $ εάν είναι μέλη του Prime.

Ωστόσο, μόνο όσοι έχουν ήδη την συσκευή Glow θα πρέπει να ανησυχούν για το μελλοντικό κόστος που σχετίζεται με τη συνδρομή.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS