ΑρχικήinetΗΠΑ: Το Spotify εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τις τιμές του

ΗΠΑ: Το Spotify εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τις τιμές του

Παρά την επιτυχία του Spotify να κερδίζει συνδρομητές, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τις τιμές της, σύμφωνα με το Deadline.

Spotify τιμές

Δείτε επίσης: Το Spotify τώρα πουλά audiobooks (ηχητικά βιβλία)

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Daniel Ek, δήλωσε ότι αυτή η ιδέα για αύξηση των τιμών είναι εμπνευσμένη από την Apple και το YouTube Music. Και οι δύο υπηρεσίες είχαν αυξήσει τις τιμές τους πρόσφατα- ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, μια αύξηση των τιμών δεν είναι η ιδανικότερη πηγή έμπνευσης.

Πρόσφατα, το YouTube Music αύξησε τη μηνιαία τιμή του οικογενειακού πακέτου του από 17,99 σε 22,99 δολάρια. Η Apple αύξησε την τιμή για το ατομικό της πρόγραμμα στα 10,99 δολάρια/μήνα και το οικογενειακό πρόγραμμα στα 16,99 δολάρια/μήνα, καθώς και για το πακέτο Apple One, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 16,95 δολάρια/μήνα.

Ο Ek δήλωσε ότι η αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ είναι κάτι που θα ήθελαν να κάνουν. Συνέχισε λέγοντας ότι αισθάνεται καλά για την επερχόμενη χρονιά και για νέα τιμολόγηση της υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Spotify: Οι συνδρομητές Premium αποκτούν ξεχωριστά κουμπιά play και shuffle

Προφανώς, είναι ο μόνος που χαίρεται καθώς οι χρήστες του Spotify δεν πρόκειται να χαρούν επειδή θα πληρώνουν περισσότερα χρήματα το μήνα για την ίδια υπηρεσία.

Το Spotify είχε μια καλή χρονιά, αυξάνοντας τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες του σε 456 εκατομμύρια και αυξάνοντας τα έσοδά του κατά 21%. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου, οι τιμές των μετοχών της Spotify υποχώρησαν κατά 5%.

Δείτε επίσης: Spotify: Πώς να επαναφέρετε διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής (playlists);

Αν και δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο και πότε, γνωρίζουμε ότι οι τιμές του Spotify θα αυξηθούν στις ΗΠΑ. Αυτό οφείλεται στις αυξήσεις των τιμών σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS