ΑρχικήinetAstro: Τα πρώτα ενσύρματα ακουστικά για gamers φορητών συσκευών

Astro: Τα πρώτα ενσύρματα ακουστικά για gamers φορητών συσκευών

Ο ανταγωνισμός στην αρένα των ακουστικών έχει γίνει αρκετά έντονος τα τελευταία χρόνια, αλλά, για πολλούς παίκτες, το «Astro» εξακολουθεί να είναι το όνομα που εμπιστεύονται περισσότερο.

Astro
Astro: Τα πρώτα ενσύρματα ακουστικά για gamers φορητών συσκευών

Ωστόσο, ενώ η φήμη της εταιρείας για υψηλής ποιότητας εργαλεία έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές, όπως gamers υπολογιστή και κονσόλας, ενώ οι άνθρωποι που προτιμούν το κινητό έχουν μείνει εκτός παιχνιδιού – τελικά, δεν θέλουν όλοι να φορούν χοντρά ακουστικά παίζοντας το Fortnite. Σε αυτό το μήκος κύματος, η Astro μπαίνει στον κόσμο των ενσύρματων ακουστικών gaming για πρώτη φορά με τα A03 In-Ear Monitor των 50 $.

Τα A03 IEM δεν είναι το πρώτο ή το μόνο σετ ακουστικών που απευθύνεται σε gamers, με το HyperX και το Turtle Beach, να πωλούν ενσύρματα ακουστικά για κονσόλες και φορητές συσκευές. Το Astro μεταδίδει όσο το δυνατόν ευρύτερο δίκτυο, επισημαίνοντας τη χρησιμότητα των A03 με τηλέφωνα, το Switch και ακόμη και με χειριστήρια PS4 ή Xbox.

Για να επιτευχθεί αυτή η ευρεία συμβατότητα, τα ακουστικά χρησιμοποιούν βύσμα 3,5 mm. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ιδανικό εάν χρησιμοποιείτε μία από τις πολλές συσκευές ναυαρχίδες που έχουν καταργήσει την υποδοχή ακουστικών.

Τα εξαρτήματα του αυτιού έχουν μεταλλικό σφαιρικό σχήμα, οπότε είναι ανθεκτικά και κομψά, αλλά επίσης δεν είναι πολύ ασφαλή.

Ως ζευγάρι ακουστικών που προορίζεται για gaming, η Astro δημιούργησε τα A03 ελαφρώς διαφορετικά, συνδυάζοντας δύο drivers σε κάθε αυτί: το ένα για μπάσο και το άλλο για μεσαία και υψηλά επίπεδα.

Σε παιχνίδια όπως το Fall Guys και το Persona 5 η μουσική ήταν απόλυτα ισορροπημένη, με το μπάσο να είναι παρόν αλλά όχι συντριπτικό, αναφέρει το Engadget. Ωστόσο, το καλώδιο δημιουργεί πολύ θόρυβο όταν γλιστράει πάνω σε κάποιο αντικείμενο, κάτι που έχουν σε ένα βαθμό όλα τα ενσύρματα ακουστικά.

Astro: Τα πρώτα ενσύρματα ακουστικά για gamers φορητών συσκευών

Φυσικά, το καλώδιο των Astro ακουστικών διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήρια in-line. Τα τρία κουμπιά ελέγχου είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και φαίνονται λίγο φθηνά, όχι μόνο σε αντίθεση με τα κομμάτια αλουμινίου, αλλά και σε σύγκριση με ορισμένα από τα πλαστικά. Εξακολουθεί να είναι απόλυτα λειτουργικό, αλλά δεν φαίνεται τόσο premium όσο θα μπορούσε.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι τα ενσύρματα ακουστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα σιγά σιγά, με τα ασύρματα να γίνονται όλο και καλύτερα. Ωστόσο, τα A03 IEM της Astro είναι μια καλή πρώτη προσπάθεια για την εταιρεία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ήχο παιχνιδιών. Διατίθονται σε συνδυασμούς κόκκινου ή μοβ χρώματος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS