ΑρχικήinetFall Guys: Θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία anti-cheating του Fortnite

Fall Guys: Θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία anti-cheating του Fortnite

Το νέο παιχνίδι Battle Royale «Fall Guys» μιμείται το «Fortnite» για να προσπαθήσει να απομακρύνει τους απατεώνες από τους αγώνες. Η νέα επιτυχία αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους cheaters, που πρέπει να αναπτύξει την ίδια τεχνολογία κατά των cheats που χρησιμοποιείται και από το Fortnite.

Fall Guys
Fall Guys: Θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία anti-cheating του Fortnite

Το «Fall Guys: Ultimate Knockout» κυκλοφόρησε στις 7 Αυγούστου και γρήγορα συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια λήψεις στο κατάστημα παιχνιδιών PC Steam, ενώ έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι που ήρθε ποτέ στην υπηρεσία PS Plus του PlayStation. Η μορφή του παιχνιδιού είναι ένα παιχνίδι μάχης όπου ομάδες 60 ατόμων ανταγωνίζονται μαζί σε έναν εικονικό μαραθώνιι εμποδίων, που ο καθένας ελέγχει έναν χαρακτήρα τύπου ζελέ.

Με την τεράστια επιτυχία του φαίνεται ότι το παιχνίδι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα cheats από ένα μεγάλο μερίδιο χρηστών, με μερικούς παίκτες να βρίσκουν hacks για να κάνουν τα ζελέ τους να τρέχουν πιο γρήγορα και να πηδούν πιο ψηλά.

«Λυπούμαστε πραγματικά για το πρόβλημα cheating!» έγραψε στο Twitter την Κυριακή ο επίσημος λογαριασμός του Fall Guys, δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο διαβρωτικό ήταν το πρόβλημα στο παιχνίδι.

Το tweet υποσχέθηκε ότι το παιχνίδι ενισχύει τα συστήματα εντοπισμού cheat αυτή την εβδομάδα.

«Έχουμε επίσης μια μεγάλη ενημέρωση για τις επόμενες δύο εβδομάδες που προσθέτει το ίδιο anti-cheat σύστημα που χρησιμοποιείται από παιχνίδια όπως το Fortnite,» ανακοίνωσε ο λογαριασμός.

Το Fortnite χρησιμοποιεί δύο συστήματα λογισμικού κατά των cheats: Easy Anti-Cheat και BattlEye. Η Epic κατέχει το Easy Anti-Cheat αφού το αγόρασε το 2018, και παρέχει άδεια για την τεχνολογία σε άλλα παιχνίδια. Δεν είναι σαφές ποια από αυτές τις υπηρεσίες θα δουλεύει για το Fall Guys.

Fall Guys: Θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία anti-cheating του Fortnite

Από την κυκλοφορία του το 2017, το Fortnite συγκέντρωσε 350 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και τώρα φιλοξενεί επαγγελματικά τουρνουά με έπαθλα 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Στον πρώτο γύρο του τουρνουά του 2019, το Fortnite μπλόκαρε πάνω από 1.000 λογαριασμούς για cheating.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS