ΑρχικήgamingΗ επέκταση 1TB SSD της Seagate για την νέα σειρά Xbox κοστίζει...

Η επέκταση 1TB SSD της Seagate για την νέα σειρά Xbox κοστίζει 220$

Από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της αρχιτεκτονικής αποθήκευσης Velocity Drive στη νέα σειρά Xbox Series, γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν και πολύ οικονομικό για τους χρήστες το να προσθέσουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης στην νέα τους κονσόλα. Ένας χρήστης που ονομάζεται Wario64 στο Twitter δημοσιεύσε ένα tweet στο οποίο επισύναψε ένα link του Best Buy που μπορείτε να αγοράσετε τον 1TB SSD επέκτασης της Seagate, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες διαρροές που ανέφεραν ότι η τιμή θα ήταν 220 $.

Παρόλο που θέλει να συγκριθεί με τους γρήγορους SSD που χρησιμοποιούν PCIe και συνήθως κοστίζουν περίπου 200 $, τα Xbox Series X κοστίζουν 499 $ και τα Xbox Series S 299 $. Σύμφωνα με τη Microsoft, ενώ μπορείτε να παίξετε παλαιότερα παιχνίδια και να αποθηκεύσετε τα νεότερα σε μονάδες που συνδέονται με USB, τα παιχνίδια νέας γενιάς πρέπει να εγκατασταθούν είτε στον εσωτερικό SSD είτε σε ένα από τα πρόσθετα με επίσημη άδεια, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την απόδοση τους. Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα Playstation 5 (PS5), ο Mark Cerny της Sony είπε τον Μάρτιο ότι θα υποστηρίζει “πιστοποιημένα” M.2 NVMe SSD που μπορείτε να εγκαταστήσετε εσωτερικά, με μια λίστα συμβατών hardware που κυκλοφόρησαν “λίγο μετά” την κυκλοφορία του συστήματος.

Seagate Xbox SSD

Σε αυτήν την τιμή (και χωρίς άλλα μεγέθη ή κατασκευαστές μέχρι τώρα) η προσθήκη αποθηκευτικού χώρου στην φθηνότερη κονσόλα κοστίζει τα δύο τρίτα της τιμής της. Αν θέλετε να έχετε επιπλέον χώρο για να εγκαταστήσετε αυτά τα παιχνίδια, τότε μπορείτε να προπαραγγείλετε τον drive 1TB για Xbox Series X και Series S τώρα και να τον λάβετε στις 10 Νοεμβρίου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS