ΑρχικήinetSony: Περισσότερα παιχνίδια PlayStation έρχονται στα PC!

Sony: Περισσότερα παιχνίδια PlayStation έρχονται στα PC!

Η Sony σχεδιάζει να φέρει περισσότερα από τα παιχνίδια της, από την κονσόλα PlayStation, σε υπολογιστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

playstation
Sony: Περισσότερα παιχνίδια PlayStation έρχονται στα PC!

Σε αναφορές που προέρχονται από την εταιρική έκθεση της εταιρείας για το 2020, φαίνεται ότι η Sony έγραψε: «Θα διερευνήσουμε την επέκταση των first – party τίτλων για πλατφόρμα PC, προκειμένου να προωθήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη των εσόδων μας

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, αυτό ακολουθεί την προηγούμενη πρόσφατη απόφαση της Sony να φέρει το Horizon Zero Dawn σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κάτι που ήταν μια πολύ μεγάλη ένδειξη των προθέσεων της εταιρείας – παρόλο που η μεταφορά του συγκεκριμένου παιχνιδιού είχε δυστυχώς αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Παρόλα αυτά, παραμένει ένα ακόμα από τα πολλά υποσχόμενα σχόλια από τη Sony για εκείνους τους παίκτες υπολογιστών που επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation κάποια στιγμή στο μέλλον – επειδή φυσικά η μεταφορά των παιχνιδιών στους υπολογιστές θα έχει κάποια καθυστέρηση, χωρίς αμφιβολία.

Αυτό έρχεται μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής των Worldwide Studios της PlayStation, Hermen Hulst, νωρίτερα αυτό το έτος, ο οποίος καθησύχασε τους θαυμαστές της κονσόλας διευκρινίζοντας ότι η νέα πολιτική της Sony δεν προβλέπει τη μεταφορά κάθε παιχνιδιού first – party, αλλά μόνο αυτών που είναι κατάλληλα και θα έχουν καλή εφαρμογή σε έναν υπολογιστή.

«Και για να χαλαρώσουν μερικοί, η κυκλοφορία ενός first party τίτλου AAA στον υπολογιστή δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε παιχνίδι τώρα θα έρχεται στον υπολογιστή. Στο μυαλό μου, το Horizon Zero Dawn ταίριαζε τέλεια στη συγκεκριμένη περίπτωση,» είπε ο Hulst.

sony
Sony: Περισσότερα παιχνίδια PlayStation έρχονται στα PC!

Μπορεί να φαίνεται ξεκάθαρα ότι περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια θα έρθουν στον υπολογιστή σας, το ερώτημα όμως είναι ποιά. Λογικά, θα είναι παιχνίδια που επωφελούνται περισσότερο από τις δυνατότητες hardware του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ειδικά στο κομμάτι του control front, όπως shooters (ή RPG δράσης όπως το Horizon Zero Dawn) χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS