ΑρχικήinetΗ γάτα που έγινε meme πέθανε! Οι καλύτερες αντιδράσεις στο Twitter

Η γάτα που έγινε meme πέθανε! Οι καλύτερες αντιδράσεις στο Twitter

Η Longcat είναι μόνο μια από τη λίστα των διάσημων γατών του διαδικτύου που περιλαμβάνει τις Grumpy Cat και Lil Bub, αλλά δυστυχώς, η Longcat φέρεται να απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 18 ετών. Η Longcat ήταν η πιο γνωστή για το “επικό της μήκος, την αναπαραγωγή διαφόρων φωτογραφιών στις οποίες συμμετείχε μέσω photoshop και έναν ολόκληρο μύθο γύρω από το μέγεθος της” γάτα, σύμφωνα με το Know Your Meme. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Longcat είχε μήκος 65 εκατοστά από το κεφάλι έως τα δάχτυλα.

meme γάτα

Η Longcat εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο ως meme γύρω στο 2005 ή το 2006. Η Longcat προστέθηκε ακόμη και στο Urban Dictionary το 2006. Ενώ το πραγματικό όνομα της Longcat είναι Shiroi (που σημαίνει λευκή), οι Ιάπωνες φαν της γάτας της έδωσαν το ψευδώνυμο Nobiiru ή Nobiko, που σημαίνει “τεντωμένη”.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από που η γάτα είχε γίνει photoshop σε φωτογραφίες σε επαγγελματικά διαγράμματα, σε διάφορες ιστορικές σκηνές, το διάστημα και άλλα απίθανα μέρη.

Η Longcat είχε ακόμη και έναν “εχθρό” – μια κακή μαύρη γάτα γνωστή ως Tacgnol, και προφανώς μάχονταν για τον έλεγχο του σύμπαντος για χρόνια.

Οι πολίτες του 4chan δημιούργησαν ακόμη και δικό τους μύθο για τις γάτες, με μια επική μάχη μεταξύ των Longcat και Tacgnol που θα τελειώσει σε μια αποκαλυπτική εποχή γνωστή ως Catnarok.

Αφού άκουσαν για το θάνατο της Longcat, οι φαν της την αποθέωσαν στο διαδίκτυο.

Ας δούμε παρακάτω τις πιο επικές αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS