ΑρχικήinetIKEA: Συνεργάζεται με την ASUS ROG για «προσιτά» έπιπλα gaming

IKEA: Συνεργάζεται με την ASUS ROG για «προσιτά» έπιπλα gaming

Ενώ το IKEA μπήκε στον κόσμο της τεχνολογίας, με μια έξυπνη οικιακή συσκευή και μια εφαρμογή επίπλων, τώρα ήρθε η στιγμή για το PC gaming. Η σουηδική εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το τμήμα Republic of Gamers της ASUS (ROG) για τη δημιουργία «προσιτών αξεσουάρ και επίπλων gaming» με μια σειρά περίπου 30 προϊόντων.

ikea gaming
IKEA: Συνεργάζεται με την ASUS ROG για «προσιτά» έπιπλα gaming

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή πληροφορίες για το ποια θα είναι τα προϊόντα, αλλά οι καρέκλες και τα γραφεία είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Η gaming γκάμα θα αναπτυχθεί από το IKEA Product Development Center στη Σαγκάη. Η εταιρεία είπε ότι οι σχεδιαστές της πραγματοποίησαν εργαστήρια με σχεδιαστές της ROG, μαζί με επαγγελματίες παίκτες και «λάτρεις των παιχνιδιών», για να καταγράψουν τη λειτουργικότητα που απαιτείται για οικιακά έπιπλα gaming, σύμφωνα με το Engadget.

«Σε συνεργασία με τη ROG, το IΚEA θέλει να συνδυάσει τις γνώσεις της επίπλωσης σπιτιού με την τεχνογνωσία της ROG στη δημιουργία εξαιρετικής εμπειρίας παιχνιδιού,» έγραψε η εταιρεία. Το ΙΚΕΑ ανέφερε επίσης ότι θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει «προσιτά έπιπλα και αξεσουάρ gaming,» αν και δεν είπε ακριβώς ποια προϊόντα θα δημιουργούσε με τη ROG. Φαίνεται πιθανό ότι τα γραφεία και οι καρέκλες gaming θα είναι μέρος της νέας συνεργασίας.

Οι IKEA και ROG δεν είναι οι πρώτες εταιρείες που έκαναν μια τέτοια συνεργασία, καθώς η Logitech συνεργάστηκε πρόσφατα με τη Herman Miller για μια μοναδική καρέκλα gaming. Ωστόσο, το ΙΚΕΑ μπορεί να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση, αισθητικά. Η εταιρεία είπε ότι βλέπει τα παιχνίδια ως μια εμπειρία προσιτή για όλους, οπότε τα σχέδια επίπλων του θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλύτερα με τη διακόσμηση σας, από ότι άλλες καρέκλες και έπιπλα παιχνιδιών.

IKEA: Συνεργάζεται με την ASUS ROG για «προσιτά» έπιπλα gaming

Θα το μάθουμε όμως αρκετά σύντομα, καθώς η σειρά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Φεβρουάριο του 2021 και σταδιακά θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS