ΑρχικήsecurityOffice 365: Οι χρήστες θα βλέπουν τα email που μπλοκάρονται ως phishing...

Office 365: Οι χρήστες θα βλέπουν τα email που μπλοκάρονται ως phishing ή spam

Η Microsoft σχεδιάζει να επιτρέψει στους χρήστες του Office 365 να βλέπουν και να ζητούν την “απελευθέρωση” των phishing ή spam μηνυμάτων που μπλοκάρονται αυτόματα από το Exchange Online Protection (EOP).

Αυτή η νέα δυνατότητα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους end-users να λαμβάνουν ξανά τα phishing email που έχουν επισημανθεί κατά λάθος ως phishing ή spam από το Office 365 EOP.

Το EOP είναι μια υπηρεσία φιλτραρίσματος που βασίζεται στο cloud και έχει σχεδιαστεί για τη σάρωση και την απομόνωση spam ή phishing μηνυμάτων με κακόβουλα συνημμένα, εμποδίζοντας τα από το να καταλήξουν στα εισερχόμενα του Exchange Online των χρηστών.

“Κατανοούμε ότι η διαχείριση των “false positives” είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε ότι ένα email θα παραδωθεί σωστά. Στο παρελθόν, δεν δινόταν στους end-users πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα”, εξηγεί η Microsoft σχετικά με την πορεία της νέας λειτουργίας.

Office 365

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τo workflow του Office 365 ATP Request Release αυτόν τον μήνα και να το καταστήσει γενικά διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες με ένα πρόγραμμα Advanced Threat Protection σε όλα τα περιβάλλοντα του Office 365.

Αυτό έρχεται αφού η Microsoft κυκλοφόρησε το Application Guard για το Office 365 σε δημόσια προεπισκόπηση τον προηγούμενο μήνα, μια νέα δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για την προστασία των εταιρικών χρηστών. Το Application Guard θα ανοίγει όλα τα αρχεία που προέρχονται από μη ασφαλείς τοποθεσίες μέσα σε ένα sandbox το οποίο απομονώνεται από τη συσκευή τους μέσω εικονικοποίησης βάσει hardware.

Αυτή η λειτουργία αποκλείει αυτόματα τα κακόβουλα αρχεία που εκμεταλλεύονται τα τρωτά σημεία του λογισμικού. Επίσης αποκλείει τη λήψη πρόσθετων κακόβουλων εργαλείων από servers που ανήκουν σε εισβολείς, έτσι δεν τους δίνουν την δυνατότητα να επηρεάσουν την συσκευή και τα δεδομένα των χρηστών με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Microsoft θέλει και προσπαθεί εδώ και καιρό να δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα του inbox τους. Αυτό ίσως βοηθήσει τους χρήστες να αναγνωρίζουν και μόνοι τους μερικά από τα κακόβουλα email, χωρίς την βοήθεια της εταιρείας.

Πηγή: Bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS