Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 17:08
Αρχική security Το Office 365 παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κακόβουλα συνημμένα email

Το Office 365 παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κακόβουλα συνημμένα email

Η Microsoft θα παρέχει στους χρήστες του Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με δείγματα malware και κακόβουλες διευθύνσεις URL που ανακαλύφθηκαν μετά το ακόλουθο detonation.

Office 365

“Εργαζόμαστε για να αποκαλύψουμε περισσότερες από τις λεπτομέρειες που οδήγησαν σε κακόβουλη δραστηριότητα όταν «πυροδοτούνται» διευθύνσεις URL ή αρχεία στο Office 365 ATP”, αναφέρει η καταχώριση του Microsoft 365 roadmap της νέας λειτουργίας.

“Εκτός από την αλυσίδα του detonation, θα μοιραστούμε επίσης μια περίληψη του detonation, με λεπτομέρειες όπως το χρονικό εύρος του detonation, την απόφαση του αρχείου ή της διεύθυνσης URL, σχετικές οντότητες, screenshots και άλλα.”

Το «detonation service» εντοπίζει κακόβουλα συνημμένα και links

Το «detonation service» χρησιμοποιείται από το Οffice 365 ATP για τον έλεγχο συνημμένων αρχείων (μέσω της λειτουργίας ATP Safe Attachments) και των ενσωματωμένων links (μέσω ATP Safe Links) σε πραγματικό χρόνο σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα για να προειδοποιεί τους πελάτες για άγνωστες απειλές μέσω email εάν εντοπίσει οποιαδήποτε κακόβουλη συμπεριφορά.

Έχει σχεδιαστεί για να εκθέτει κακόβουλα σήματα “συμπεριλαμβανομένων συμπεριφορών όπως αρχεία που έχουν αφαιρεθεί και ληφθεί, χειρισμός μητρώου για persistent και αποθήκευση κλεμμένων πληροφοριών, εξερχόμενες συνδέσεις δικτύου” και πολλά άλλα, όπως εξηγεί η Microsoft.

“Ο όγκος των detonated απειλών μεταφράζεται σε εκατομμύρια σήματα που πρέπει να επιθεωρηθούν. Για την κλιμάκωση της προστασίας, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες μηχανικής εκμάθησης για τη διαλογή αυτού του τεράστιου όγκου πληροφοριών και καθορίζουμε μια “ετυμηγορία” για τα αρχεία που αναλύονται.”

Παγκόσμια διάθεση τον Ιούνιο του 2020

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση του Office 365 τον Ιούνιο του 2020 και να την καταστήσει γενικά διαθέσιμη σε όλα τα περιβάλλοντα του Office 365 με ένα πρόγραμμα Advanced Threat Protection.

Μπορείτε να λάβετε το Οffice 365 ATP με προγράμματα συνδρομής Exchange και Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft 365 E5, Office 365 E5, Office 365 A5, Microsoft 365 Business Premium και άλλων.

Εάν η τρέχουσα συνδρομή σας δεν περιλαμβάνει το Advanced Threat Protection, μπορείτε να αγοράσετε το ATP Plan 1 ή το ATP Plan 2 ως πρόσθετο σε ορισμένες συνδρομές.

Μέρος της ώθησης για ενίσχυση των λειτουργιών ασφαλείας του Office 365

Το Safe Documents κυκλοφόρησε στο παρελθόν σε ιδιωτική προεπισκόπηση για πελάτες του Office 365 ProPlus με συνδρομές Microsoft 365 E5 και E5 Security τον Φεβρουάριο, μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει αυτόματα έγγραφα του Οffice από γνωστούς κινδύνους και προφίλ απειλών πριν ανοίξει.

Το Οffice 364 ATP θα ενημερωθεί τον Ιούνιο με επισκοπήσεις ροής επίθεσης για επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού για τη βελτίωση της λειτουργίας προβολών καμπάνιας που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο σε δημόσια προεπισκόπηση με υποστήριξη για καμπάνιες phishing.

Η Microsoft εργάζεται επίσης για να σταματήσει την κλοπή εταιρικών δεδομένων μέσω προώθησης email, απενεργοποιώντας από προεπιλογή την προώθηση email του Office 365 σε εξωτερικούς παραλήπτες, ξεκινώντας από το τέταρτο τρίμηνο του 2020.

Κατά τη διάρκεια του 2ου τριμήνου, η Redmond σχεδιάζει να προσθέσει αυτοματοποιημένο αποκλεισμό κακόβουλου περιεχομένου στο Office 365, ανεξάρτητα από τις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις διαχειριστή ή χρήστη, εκτός εάν παρακαμφθεί χειροκίνητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Τα ransomware ευθύνονται για τις μισές παραβιάσεις δεδομένων σε νοσοκομεία

Σχεδόν οι μισές από τις παραβιάσεις δεδομένων που έγιναν σε νοσοκομεία και στον ευρύτερο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης οφείλονται σε επιθέσεις ransomware,...

Οι αστρονόμοι μόλις βρήκαν την παλαιότερη υπερμεγέθη μαύρη τρύπα

Ένα κβάζαρ (quasar) ανακαλύφθηκε σε μια σκοτεινή γωνία του διαστήματος - πάνω από 13,03 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά - και περιέχει μια...

Ποια είναι τα καλύτερα και πιο προσιτά τηλέφωνα 5G για το 2021

Σύντομα η αγορά θα κατακλιστεί με συσκευές 5G μεσαίας κατηγορίας. Όλο αυτό που θα συμβεί θα είναι πραγματικά συναρπαστικό: θα μπορείτε να...

Παραβιάστηκαν επαληθευμένα Twitter accounts σε cryptocurrency scam με το όνομα του Elon Musk!

Το τελευταίο διάστημα, χάκερς παραβιάζουν επαληθευμένα Twitter accounts σε cryptocurrency giveaway scam (απάτη δωρεάς κρυπτονομισμάτων), στο οποίο χρησιμοποιείται το όνομα του CEO...

Classiscam: Απατεώνες «πλαστογραφούν» brands κι εξαπατούν χρήστες Ευρωπαϊκών αγορών!

Δεκάδες εγκληματικές συμμορίες δημοσιεύουν ψεύτικες διαφημίσεις σε δημοφιλείς online αγορές, για να προσελκύσουν ανυποψίαστους χρήστες σε «δόλια» εμπορικά sites ή σε phishing...

iOS 14.4: Θα εμφανίζει ειδοποίηση για τις επισκευές με μη γνήσιες κάμερες

Ξεκινώντας από το iPhone 11, η Apple έχει προσθέσει μια ειδοποίηση στο iOS που λέει στον χρήστη πότε η συσκευή διαθέτει μια...

Facebook: Μηνύει προγραμματιστές Chrome επεκτάσεων για κλοπή δεδομένων

Το Facebook υπέβαλε μια αγωγή εναντίον δύο Πορτογάλων υπηκόων για την ανάπτυξη Chrome επεκτάσεων, που συγκέντρωναν δεδομένα χρηστών του Facebook.

Η Cisco δεν διορθώνει 74 bugs σε routers RV που έφτασαν στην EOL τους

Η Cisco δήλωσε χθες ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει firmware updates για να διορθώσει 74 ευπάθειες που έχουν αναφερθεί ότι υπάρχουν στα...

Χάκερ διαπράττει νέα εγκλήματα ενώ περιμένει την απελευθέρωσή του!

Συμπονετική απελευθέρωση δόθηκε σε έναν χάκερ από το Κόσοβο μετά την καταδίκη του. Ο χάκερ παρείχε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία πάνω από 1.000...

Η Nintendo αποκλείει hacking βίντεο του Game & Watch

Δύο αξιώσεις για πνευματικά δικαιώματα εναντίον ενός YouTuber έχουν κατατεθεί από την Nintendo, για ένα βίντεο που παρουσιάζει hacking του Super Mario...