ΑρχικήinetRoboPal το ρομπότ εκμάθησης κωδικοποίησης για παιδιά

RoboPal το ρομπότ εκμάθησης κωδικοποίησης για παιδιά

Το RoboPal είναι ένα νέο πρακτικό ρομπότ εκμάθησης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διδάξει και να αναπτύξει δεξιότητες STEM, παρέχοντας μια εισαγωγή στον κώδικα προγραμματισμού και τη ρομποτική με έναν ενδιαφέροντα και διασκεδαστικό τρόπο.

εκμάθησης

Το RoboPal, το οποίο έχει ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα μέσω του Kickstarter για να κερδίσει τα απαιτούμενα 15.000 δολάρια που χρειάζεται για να προχωρήσει στην παραγωγή.

Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το RoboPal εξηγεί περισσότερα για την έμπνευση και τα χαρακτηριστικά του:

Γνωρίστε το ROBOPAL, το πρώτο προγραμματιζόμενο ρομπότ εκμάθησης και σύστημα κατασκευής μαγνητικού μπλοκ κωδικοποίησης στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τα μαγνητικά μπλοκ κωδικοποίησης ως γλώσσα προγραμματισμού, το ROBOPAL μετατρέπει τις σύνθετες γλώσσες κωδικοποίησης σε διασκεδαστικά παιχνίδια. Απλά συνδυάστε τα μαγνητικά μπλοκ κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε εντολές για το ρομπότ και να το μετατρέψετε σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε! Πάνω απ ‘όλα, το ROBOPAL διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του παιδιού, εμπνέοντάς το να διασκεδάσει, μαθαίνοντας νέες, ζωτικές ικανότητες για το μέλλον του, μέσω του παιχνιδιού.

Καθώς στρεφόμαστε προς μια οικονομία που βασίζεται στην τεχνολογία, η σημασία να αναπτύξουν τα παιδιά μία ισχυρή βάση στο STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Οι γονείς με όνειρα να αναδείξουν νέους καινοτόμους υψηλής τεχνολογίας είναι πρόθυμοι να διδάξουν στα παιδιά τους προγραμματισμό και κωδικοποίηση εννοιών, αλλά συχνά μπορούν ο τρόπος που χρησιμοποιούν αποτελείτε από έννοιες δύσκολες να κατανοηθούν και βαρετά κείμενα. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να εισαγάγετε τα παιδιά στα βασικά στοιχεία της κωδικοποίησης – απλά πρέπει να το κάνετε με  ένα τρόπο διασκεδαστικό!

Το RoboPal είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του Kickstarter με τις δωρεές να ξεκινούν από μόλις 129 δολάρια και η παράδοση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2018. Για να δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρομπότ, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Robopal

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS