ΑρχικήinetΗ Nintendo ανακοινώνει νέα παιχνίδια για τα 35α γενέθλια του Super Mario

Η Nintendo ανακοινώνει νέα παιχνίδια για τα 35α γενέθλια του Super Mario

Η Nintendo γιορτάζει τα 35 χρόνια του Super Mario, και μας κάνει ένα δώρο: παρουσιάζει τα καινούργια παιχνίδια του Mario που έρχονται!

Για να σηματοδοτήσει 35 χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού Super Μario Bros στην Ιαπωνία στο Nintendo Entertainment System, η Νintendo θα παρουσιάσει μια σειρά από παιχνίδια Super Mario. Τα νέα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν κάποιες αναδιαμορφωμένες εκδόσεις παλαιών κλασικών και κάποιες εντελώς νέες.

Nintendo
Η Nintendo ανακοινώνει νέα παιχνίδια για τα 35α γενέθλια του Super Mario

Το Super Mario Bros 35 είναι ένα νέο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, στο οποίο 35 παίκτες ανταγωνίζονται για να είναι οι τελευταίοι που θα μείνουν. Θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου στην κονσόλα Nintendo Switch. Μια νέα έκδοση του κλασικού 80s Game & Watch της Nintendo, θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Νοεμβρίου, η οποία θα υποστηρίζει τόσο το αρχικό παιχνίδι Super Μario όσο και μια ενημερωμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Game & Watch.

Το Super Mario 3D All-Stars είναι μια συλλογή τριών παιχνιδιών, Super Μario 64 (1996), Super Μario Sunshine (2002) και Super Μario Galaxy (2007), βελτιστοποιημένα για το Switch. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Μια αναβαθμισμένη έκδοση του Super Μario 3D World θα φτάσει στην κονσόλα στις 12 Φεβρουαρίου. Το Super Mario All-Stars, μια συλλογή των 2D κλασικών Μario της δεκαετίας του ’80 και ’90, θα κυκλοφορήσει στο Switch την Πέμπτη.

Το Mario Kart, εν τω μεταξύ, μπαίνει στον πραγματικό κόσμο σε συνεργασία με το Velan Studios στο Mario Kart Live: Home Circuit. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο RC με θέμα το Mario Kart, να δημιουργήσουν μια πορεία στο σπίτι τους και να το ελέγξουν χρησιμοποιώντας το Nintendo Switch.

super mario
Η Nintendo ανακοινώνει νέα παιχνίδια για τα 35α γενέθλια του Super Mario

Άλλα παιχνίδια της Nintendo, συμπεριλαμβανομένων των Splatoon, Smash Bros και Animal Crossing, θα διοργανώσουν εκδηλώσεις με θέμα το Mario τους επόμενους μήνες. Με πωλήσεις άνω των 600 εκατομμυρίων, ο Mario είναι η πιο επιτυχημένη και αναγνωρίσιμη σειρά της Nintendo και η ένατη υψηλότερη κερδοσκοπική ιδιοκτησία ψυχαγωγίας όλων των εποχών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS