ΑρχικήHow ToΑποκτήστε το MIUI 12 "Focus Mode" σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi

Αποκτήστε το MIUI 12 “Focus Mode” σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi

Το Focus Mode, είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητες του MIUI 12. Αυτή η λειτουργία παρουσιάστηκε αρχικά στο MIUI 11, όμως υπάρχουν πολλές συσκευές Xiaomi που δεν την έχουν λάβει.

Focus mode

Το Focus Mode είναι μέρος του Digital Wellbeing, το οποίο εισήγαγε η Google ως μια από τις μεγαλύτερες δυνατότητες του Android 10. Το εργαλείο σάς επιτρέπει να κάνετε παύση επιλεγμένων εφαρμογών για μία καθορισμένη διάρκεια. Με άλλα λόγια, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις απενεργοποιημένες εφαρμογές και δεν θα λαμβάνετε ούτε ειδοποιήσεις από αυτές.

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi;

  • Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Activity Launcher από το Google Play Store.
  • Ανοίξτε το Activity Launcher και πληκτρολογήστε “UsageStatsMainActivity” στη γραμμή αναζήτησης. Αυτό θα ανοίξει το MIUI 12 Screen Time.
  • Εδώ θα βρείτε το Focus Mode στο κάτω μέρος.
  • Πριν δοκιμάσετε τη δυνατότητα MIUI 12, φροντίστε να δημιουργήσετε μια συντόμευση για το Screen Time.
  • Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην οθόνη του Screen Time και μετά πατήστε “Δημιουργία” δίπλα στο “Συντόμευση αρχικής οθόνης”.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Screen Time σε συσκευές Xiaomi είναι παρόμοιο με τη λειτουργία Digital Wellbeing της Google. Από εδώ, μπορείτε να δείτε τον συνολικό χρόνο που αφιερώνετε σε εφαρμογές. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε χρονικά όρια για την χρήση του κινητού σας καθώς και για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS