ΑρχικήinetXiaomi: Προσθέτει νέες δυνατότητες στο Camera APP του MIUI 12

Xiaomi: Προσθέτει νέες δυνατότητες στο Camera APP του MIUI 12

Σήμερα, οι συσκευές της Google Pixel είναι γνωστές με τις αξεπέραστες φωτογραφίες που δημιουργούν. Ωστόσο, ενώ η κάμερα των συσκευών παίζει σημαντικό ρόλο, οι τέλειες φωτογραφίες βασίζονται στην εφαρμογή Google Camera (GCam), η οποία χρησιμοποιεί κομμάτια της μηχανικής μάθησης των συσκευών. Για παράδειγμα, το “Astrophotography mode” επιτρέπει την καταγραφή ενός νυχτερινού ουρανού με μεγάλη ακρίβεια.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό, ότι η Κινέζικη εταιρία Xiaomi προσπαθεί να ενσωματώσει παρόμοιες δυνατότητες στο MIUI 12. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται “long-exposure mode”, και είναι ήδη διαθέσιμη για τους χρήστες του MIUI 12 Στην Κίνα.

Μετά τη δημοσίευση ενός Poco F2 Pro χρήστη, έγινε γνωστό πως η νέα υπηρεσία προσφέρει διάφορα long-exposure modes. Ενώ ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της νέας δυνατότητας, άλλους χρήστες όπως τον XDA tipster Kacskrz και @Deiki δήλωσαν ότι αυτή φαίνεται ξεκάθαρα στον κώδικα του Camera APP στην τελευταία beta έκδοση του MIUI 12.

Xiaomi: Προσθέτει νέες δυνατότητες στο Camera APP του MIUI 12

Χάρη των αλλαγών στη νέα έκδοση, οι χρήστες θα μπορούν να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες σε αντικείμενα τα οποία μετακινούνται γρήγορα, ενώ και σημεία τα οποία απαιτούν περισσότερο φως. Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες της θάλασσας, καθώς και οι νυχτερινές φωτογραφίες, θα βγαίνουν πολύ καλύτερα.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, ότι η Xiaomi δουλεύει και σε μια άλλη δυνατότητα, η οποία είναι παρόμοια με την Top-shop υπηρεσία του google camera. Για όσους δε γνωρίζουν, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα, και, στη συνέχεια, το top-shop επιλέγει και αποθηκεύει την καλύτερη από αυτές.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η σταθερή έκδοση της εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη για περισσότερους χρήστες. Πέρα από αυτό, δεν είναι γνωστό και ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν τις υπηρεσίες αυτές. Για παράδειγμα, το Magic Clone υποστηρίζεται μόνο από τα high-end κινητά της εταιρίας, ανεξαρτήτως από την έκδοση του MIUI που χρησιμοποιούν.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλους τρόπους να χρησιμοποιούμε μερικές από τις δυνατότητες των Pixel συσκευών. Για παράδειγμα. Χάρη των GCam ports, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το “Astrophotography mode” στις περισσότερες συσκευές της Xiaomi.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS