ΑρχικήReviewsXiaomi MIUI 12: Νέα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε

Xiaomi MIUI 12: Νέα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε

Ανακοινώθηκε -επίσημα- η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi MIUI 12. Στις 27 Απριλίου, η Xiaomi θα διεξάγει μια διαδικτυακή εκδήλωση μέσω ζωντανής μετάδοσης με ώρα έναρξης 9:00 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Xiaomi MIUI 12 που θα λατρέψετε

Μετά την επιβεβαίωση του σχεδιαστή του Xiaomi MIUI 12 για έναν πιο ομοιόμορφο σχεδιασμό, αποκαλύφθηκαν, σε ανάρτηση της Κινέζικης εταιρίας, κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Dark Mode 2.0

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, η συγκεκριμένη αναβάθμιση προσφέρει μια πιο εξελιγμένη σκοτεινή λειτουργία.

Wallpaper Dimming

Όπως συμπεραίνουμε και από την ονομασία, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που εξασθενεί βαθμιαία την ταπετσαρία. Το χρώμα δηλαδή της εικόνας σκουραίνει και σιγά σιγά ‘’σβήνει’’. Βέβαια, δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν αυτό το φίλτρο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εικόνες ή αφορά μόνο τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες του Xiaomi ΜIUI 12.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Xiaomi MIUI 12 που θα λατρέψετε

Font Changes

Με τη νέα σκοτεινή λειτουργία θα προσαρμόζεται αυτόματα και το μέγεθος του κειμένου. Ουσιαστικά αυτή η λειτουργία αφορά αλλαγές στη γραμματοσειρά, όπως μείωση του άσπρου ή θάμπωμα. Επιπλέον, θα είναι δυνατή η μείωση της έντασης ανάλογα με τη φωτεινότητα την οποία θα έχει ρυθμίσει ο χρήστης. Αυτές οι επιλογές θα διευκολύνουν αρκετά την ανάγνωση στο σκοτάδι ή χαμηλό φωτισμό.

Παλιότερες διαρροές πρότειναν και αλλαγές στις ρυθμίσεις εφαρμογών του Xiaomi MIUI 12, όπως ένας νέος ρυθμός ανανέωσης σελίδων, και τροποποίηση στις ρυθμίσεις χρόνου της οθόνης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS