ΑρχικήUpdatesMX Linux 19.2: Κυκλοφόρησε νέα beta διανομή με KDE plasma Desktop

MX Linux 19.2: Κυκλοφόρησε νέα beta διανομή με KDE plasma Desktop

MX Linux 19.2: Κυκλοφόρησε νέα beta διανομή με KDE plasma Desktop

Πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης του MX Linux ανακοίνωσε την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης από τη σειρά MX Linux 19 ‘Patito Feo’. Γνωστή και ως MX Linux 19.2, η νέα έκδοση βασίζεται στον Debian Buster 10.4, και χρησιμοποιεί το νέο Xfce 4.14. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού, ο κύριος σκοπός της νέας έκδοσης είναι η βελτιστοποίηση του συστήματος, καθώς και η επιδιόρθωση ορισμένων bugs.

Τι προσφέρει το MX Linux 19.2;

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη νέα έκδοση, είναι η προσθήκη του KDE Plasma desktop περιβάλλον. Από προηγούμενες ανακοινώσεις έγινε γνωστό, ότι η ομάδα του MX Linux θέλει να προσθέσει το KDE Plasma Desktop στο σύστημα. Με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, ανακοινώθηκε και η διαθεσιμότητα του MX Linux 19.2 beta, το οποίο έρχεται με KDE 5.14.5.

Σημαντικό είναι να ξέρετε, ότι η νέα διανομή επίσης περιέχει όλα τα εργαλεία όπως τα MX tools, antiX-live-usb-system και snapshot technology, και βγαίνει μόνο σε διανομές των 64bit.

Για πολλούς χρήστες, το MX Linux είναι γνωστό ως ένα lightweight λειτουργικό σύστημα, χάρη του Xfce περιβάλλον και του Debian upstream. Για να μπορεί όμως να είναι άνετο για το σύστημα, το Xfce προσφέρει λιγότερες δυνατότητες, σε σχέση με άλλα περιβάλλοντα όπως GNOME και KDE.

Ευτυχώς, στο MX Linux 19.2, οι developers έχουν ασχοληθεί αρκετά με την εμφάνιση του λειτουργικού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμα πιο μοντέρνο και αποδοτικό Plasma desktop περιβάλλον. Εκτός από βελτιωμένη εμφάνιση, το περιβάλλον πλέον περιέχει και νέες δυνατότητες, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίσουν τον χώρο εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος MX Linux 19.2:

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα έκδοση, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε τα αρχεία εγκατάστασης της. Σας ενημερώνουμε, όμως, ότι οι beta εκδόσεις σχεδόν πάντα περιέχουν bugs και ευάλωτα σημεία, για αυτό και συστήνουμε να περιμένετε την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης. Σε περίπτωση που κάνετε λήψη του λειτουργικού και αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την χρήση του, μπορείτε να το αναφέρετε εδώ.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS