ΑρχικήinetGoogle: εφαρμογές 64bit μόνο από τον Αύγουστο του 2019

Google: εφαρμογές 64bit μόνο από τον Αύγουστο του 2019

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιτρέπει μόνο την διάθεση εφαρμογών 64-bit στο Play Store από τον Αύγουστο του 2019.

“Για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν εγγενείς βιβλιοθήκες, ο κώδικας των 64-bit προσφέρει συνήθως σημαντικά καλύτερη απόδοση”, αναφέρει η εταιρεία στο Blog των Developers.

Να αναφέρουμε ότι η Apple έχει σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές των 32-bit στο iOS 11 από τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

Google

Η εταιρεία συνεχίζοντας αναφέρει ότι μελλοντικά το λειτουργικό σύστημα Android θα υποστηρίζει αποκλειστικά εφαρμογές των 64-bit.

Έτσι αν είστε προγραμματιστής και η εφαρμογή σας διαθέτει βιβλιοθήκες των 32-bit, θα πρέπει να προσθέσετε εναλλακτικά και βιβλιοθήκες των 64-bit, μέσα στο APK που ανεβάζετε στο Play Store.

Η σημερινή ανακοίνωση της Google σημαίνει ότι όσοι προγραμματιστές διαθέτουν εφαρμογές μέσω του Play Store, θα πρέπει να τις αναβαθμίσουν με τις απαραίτητες προσθήκες μέχρι τον Αύγουστο του 2019 για να παραμείνουν στο Play Store.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα θα αρχίσει να προσθέτει μεταδεδομένα ασφαλείας που θα διευκολύνουν την επαλήθευση των εφαρμογών, σαν επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη ανακοίνωση.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS