ΑρχικήinetWindows 10 Build 17063: Έρχεται με περισσότερες βελτιώσεις απ' όσες περιμέναμε

Windows 10 Build 17063: Έρχεται με περισσότερες βελτιώσεις απ’ όσες περιμέναμε

H Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone 4 preview Build 17063 στα Fast rings και αυτή τη φορά τα νέα χαρακτηριστικά που εισάγει είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα περιμέναμε.
Στο build 17063 συναντάμε για πρώτη φορά το Timeline, το νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να επαναλάβουν παλιές δραστηριότητες σε έναν υπολογιστή ή σε άλλους υπολογιστές καθώς και σε συσκευές iOS και Android, εφόσον χρησιμοποιείται ο ίδιος λογαριασμός της Microsoft.Build 17063
Το Timeline ξεκινάει μέσω ενός νέου εικονιδίου στη γραμμή εργασιών και βασίζεται σε δραστηριότητες, με κάρτες να εμφανίζουν πληροφορίες για κάθε εφαρμογή που έχει αποκατασταθεί.
“Στο Τimeline, μια δραστηριότητα χρήστη είναι ο συνδυασμός μιας συγκεκριμένης εφαρμογής και ενός συγκεκριμένου περιεχομένου το οποίο επεξεργάζεστε σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κάθε δραστηριότητα συνδέεται κατευθείαν σε μια ιστοσελίδα, ένα έγγραφο, ένα άρθρο, μια λίστα αναπαραγωγής ή μια εργασία, εξοικονομώντας χρόνο όταν θέλετε να επαναλάβετε τη δραστηριότητα αργότερα.”εξηγεί η Microsoft.
Ορισμένες βελτιώσεις συναντάμε και στη ψηφιακή βοηθό, Cortana, η οποία μπορεί τώρα να προτείνει τη συνέχιση δραστηριοτήτων ανάλογα με τη συσκευή στην οποία μεταβείτε.
Ο Edge αναθεωρείται επίσης, και μια από τις πιο αξιοσημείωτες βελτιώσεις είναι αυτή του Fluent Design .
Λειτουργίες που επιτρέπουν άνοιγμα καρτελών σε όλο το λειτουργικό σύστημα θα είναι επίσης διαθέσιμες με το νέο build, αν και η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει σταδιακά το χαρακτηριστικό αυτό στους χρήστες.
Σαφώς, υπάρχουν και άλλες πολλές βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένων των νέων επιλογών για το Snipping tool, βελτιώσεις του Windows Settings με Fluent Design, ερωτήσεις ασφαλείας για τοπικούς λογαριασμούς, υψηλές τροποποιήσεις DPI, υποστήριξη WSL για background εργασίες  και νέα εργαλεία ανάπτυξης όπως το bsdtar και το curl support.
Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά υπολογίζεται να είναι και επισήμως διαθέσιμα την άνοιξη του 2018 με τα Windows 10 Redstone 4.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS