ΑρχικήsecurityΚαριέρα στην κυβερνοασφάλεια: Γιατί να την επιλέξετε τώρα;

Καριέρα στην κυβερνοασφάλεια: Γιατί να την επιλέξετε τώρα;

Με την ανεργία να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα λόγω του κοροναϊού και με τις εταιρείες να προσπαθούν να αναδιαμορφώσουν τις εταιρείες τους, ο τομέας της κυβερνοασφάλειας φαίνεται να αναπτύσσεται. Οι οργανισμοί αρχίζουν να αξιολογούν τις θέσεις εργασίας στην κυβερνοασφάλεια ως απαραίτητες ή κρίσιμες.

κυβερνοασφάλειας κυβερνοασφάλεια

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες να αναζητήσουν εγγυημένες προοπτικές σταδιοδρομίας στον κλάδο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον κυβερνοασφάλεια, θα πρέπει να αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες που απαιτούνται στον κλάδο.

Γιατί να μεταβείτε σε μια καριέρα στην κυβερνοασφάλεια;

Με σχεδόν 3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, η κυβερνοασφάλεια είναι μια προφανώς ελκυστική βιομηχανία. Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερες παραβιάσεις ασφαλείας γίνονται πρωτοσέλιδα και οι οργανισμοί κυνηγούν τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας για να βελτιώσουν την άμυνά τους. Αν ψάχνετε για έναν καλό λόγο για να κάνετε αυτήν την αλλαγή, θα σας δώσουμε τρεις βασικούς λόγους για να εξετάσετε μια σταδιοδρομία στον κυβερνοασφάλεια.

1. Διαρκώς αναπτυσσόμενη ανάπτυξη και απεριόριστες επιλογές

Είναι αλήθεια ότι κάθε ρόλος πληροφορικής έχει την αντίστοιχη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η κύρια εστίαση στην ασφάλεια γεννά μια πληθώρα νέων επιλογών καριέρας. Με τις σωστές δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, μπορείτε να ξεκινήσετε ως μηχανικός λειτουργίας ασφάλειας και να προχωρήσετε σε αναλυτής αξιολόγησης κινδύνου, ή ερευνητής εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο, εκπαιδευτής συμμόρφωσης και πολλές άλλες επιλογές.

Εκτός από αυτό, το απεριόριστο αναπτυξιακό δυναμικό της βιομηχανίας σάς δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε προκλητικές ευκαιρίες μάθησης για να αλλάζετε επαγγελματική διαδρομή καθώς ωριμάζει ο κλάδος.

2. Αριθμός μη συμπληρωμένων θέσεων εργασίας στον κυβερνοασφάλεια

Σύμφωνα με μια έκθεση του Κέντρου για την Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την Εκπαίδευση, οι ανεκπλήρωτες θέσεις στον κυβερνοασφάλεια αναμένεται να φθάσουν τα 1,8 εκατομμύρια έως το 2022. Ο αριθμός υποδηλώνει προφανώς ότι το χάσμα δεξιοτήτων στον κυβερνοασφάλεια θα αυξηθεί μόνο τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τις δεξιότητές σας και να ξεκινήσετε ως επαγγελματίας ασφαλείας;

3. Συναρπαστικές προσφορές μισθοδοσίας στον κυβερνοχώρο

Ενώ εξετάζετε τις συναρπαστικές προσφορές μισθών για θέσεις εργασίας εισόδου και ασφάλειας μεσαίου επιπέδου, λάβετε υπόψη ότι ο πιο πολυπόθητος και περιζήτητος ρόλος, τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε με λίγα χρόνια εμπειρίας είναι αυτός του Chief Information Security Officer (CISO). Ο CISO διασφαλίζει την ασφάλεια μιας επιχείρησης, τα πολύτιμα στοιχεία δεδομένων και τους ανθρώπους της.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS