ΑρχικήReviewsGoogle Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του

Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του

Τον Ιούνιο, αναφέρθηκε ότι η Google εργαζόταν σε έναν νέο Router Wi-Fi 6 και τώρα έχει διαρρεύσει ως Nest Wifi Pro.

Η μεγάλη εκδήλωση hardware της Google δεν είναι μέχρι τον επόμενο μήνα, αλλά οι διαρροές έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτή τη φορά δείχνουν την τιμολόγηση ενός νέου Google Nest Wifi Pro 6E Router, ευγενική προσφορά της B&H Photo. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παραθέτει μια ποικιλία χρωμάτων και πακέτα συνδυασμού που ξεκινούν από 199,99 $, το καθένα με την ένδειξη “νέο προϊόν – έρχεται σύντομα”. Με άλλα λόγια, έρχεται ήδη από τις 6 Οκτωβρίου όταν αυτή η επαγγελματική έκδοση του Nest Wifi αναμένεται να ανακοινωθεί στην εκδήλωση Made By Google.

Δείτε επίσης: Ορθογραφικός έλεγχος μέσω Google και Microsoft μπορεί να κλέψει προσωπικά δεδομένα

Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του
Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του

Δυστυχώς, δεν έχουμε στη διάθεσή μας φωτογραφίες ή προδιαγραφές, αλλά δεν είμαστε εντελώς στο σκοτάδι. Είδαμε προηγουμένως λεπτομέρειες για αυτό που αναμένουμε να ονομαστεί “Nest Wifi Pro” σε ένα FCC listing που ανέφερε networking ραδιόφωνα Bluetooth Low Energy και Thread mesh, μαζί με την υποστήριξη Wi-Fi 6E 6 GHz για μειωμένες παρεμβολές σήματος και μεγαλύτερες ταχύτητες.

Η βασική διαφορά μεταξύ Wi-Fi 6 και 6E είναι η χρήση ενός third range bandwidth, περίπου μεταξύ 6 GHz και 7 GHz. Σε γενικές γραμμές, το Wi-Fi 6E δεν θα πρέπει να έχει άμεσο αντίκτυπο στη πιθανή ταχύτητα του δικτύου του σπιτιού/γραφείου σας. Αντίθετα, αυτή η ζώνη των 6 GHz είναι συνήθως λιγότερο γεμάτη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη πιθανότητα παρεμβολής μεταξύ οικιακών συσκευών.

Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του
Google Nest Wifi Pro: Διέρρευσε η τιμή του

Δείτε επίσης: Google Play Store: Θα παρέχει ratings/reviews με βάση τη συσκευή

Τα πρόωρα listings του B&H αναφέρουν ένα 2-pack των 299,99 $, ένα 3-pack των 399,99 $ και χρώματα που μιμούνται άλλα προϊόντα Nest, όπως το «Snow» (λευκό), το «Fog» (ωχρο μπλε), το «Linen» (μπεζ) και «Lemongrass» (κίτρινο πράσινο). Αναμένουμε ότι αυτό το Pro μοντέλο θα συνυπάρχει με το τρέχον Nest Wifi, το οποίο κοστίζει 169 $, αλλά συχνά μπορείτε να το αγοράσετε για λιγότερα.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS