ΑρχικήHow ToΠώς να διορθώσετε το σφάλμα «Το PS5 δεν μπορεί να συνδεθεί στο...

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Το PS5 δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο Wi-Fi»;

Στην περίπτωση που το αγαπημένο σας PS5 αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο wifi, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να σας βοηθήσει να λύσετε το σφάλμα του ΡS5 που δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Sony: Διακόπτει τη PS5 λειτουργία Accolades λόγω περιορισμένης χρήσης
PS5

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε το PS5 σας στο διαδίκτυο παραμένει με ένα καλώδιο LAN. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο, θα πρέπει να συνδεθείτε ασύρματα στο wifi. Τις περισσότερες φορές, το PS5 θα υποδείξει ότι το πρόβλημα βρίσκεται από τη μεριά του χρήστη και όχι από τους διακομιστές ΡS5.

Ενώ μερικές φορές η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απενεργοποιημένη, μερικές φορές, το πρόβλημα μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε το PS5 όταν δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο wifi.

1. Πρώτον, το πιο βασικό πράγμα που χρειάζεστε είναι να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογήσατε για το δίκτυο wifi είναι σωστός. Εάν δεν έχετε ορίσει νέο κωδικό πρόσβασης για το δρομολογητή wifi σας, ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης μπορεί να βρεθεί στο κάτω μέρος της συσκευής τις περισσότερες φορές.

Δείτε ακόμα: Sony: Κυκλοφορεί ένα επίσημο iPhone PS5 controller, το Backbone One

2. Εάν ο κωδικός πρόσβασης είναι σωστός, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή wifi. Η επανεκκίνηση του δρομολογητή wifi θα λύσει το πρόβλημα της μη σύνδεσης του PS5 στο δίκτυο Wi-Fi, εάν το υποκείμενο ζήτημα δεν σχετίζεται με το υλικό της κονσόλας. Ομοίως, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το ΡS5 σας σε ασφαλή λειτουργία και να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη.

3. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος του δρομολογητή wifi και βεβαιωθείτε ότι έχετε μετακινήσει το PS5 πιο κοντά στο δρομολογητή wifi για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση μεταξύ του δρομολογητή και της κονσόλας είναι ισχυρή.

4. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Εάν το ΡS5 σας έχει εκκρεμείς ενημερώσεις, ενημερώσετε το σύστημα και προσπαθήστε να το συνδέσετε ξανά στο δρομολογητή wifi. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι το PS5 σας είναι ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού συστήματος.

Δείτε επίσης: Η Sony ετοιμάζει gaming monitor επειδή το PS5 δεν είναι αρκετό;

5. Εάν το PS5 σας εξακολουθεί να μην μπορεί να συνδεθεί στο δρομολογητή wifi, ήρθε η ώρα να επαναφέρετε το PS5. Ομοίως, θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τον δρομολογητή wifi και να διορθώσετε το πρόβλημα “Το PS5 δεν μπορεί να συνδεθεί με το δρομολογητή wifi“.

6. Εάν όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να λειτουργούν, το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με το υλικό της κονσόλας και ήρθε η ώρα να επισκευάσετε το PS5 σας από τη Sony. Εν τω μεταξύ, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως μπορείτε ακόμη και να αντικαταστήσετε το PS5 σας με ένα νέο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS