ΑρχικήsecurityWindows 11 ασφάλεια: Πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης σας;

Windows 11 ασφάλεια: Πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης σας;

Windows 11 ασφάλεια: Εσένα πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης σου; Η Microsoft αρχίζει να προειδοποιεί τους χρήστες που αποθηκεύουν τους κωδικούς πρόσβασής τους σε μορφή απλού κειμένου. Μερικοί άνθρωποι αποθηκεύουν τους κωδικούς πρόσβασής τους στο “Notepad” και τους αποθηκεύουν ως αρχεία .txt, κάτι που δεν είναι ανασφαλές. Με το Sun Valley 2, η Microsoft σχεδιάζει να παρέχει προστασία δικτύου σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος.

Μια νέα δυνατότητα ασφαλείας στα Windows 11 χρησιμοποιεί το Microsoft Defender SmartScreen, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα και παρέχει προστασία από κακόβουλες εφαρμογές ή επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Στο 22H2 ή μεταγενέστερο, το Microsoft Defender θα παρέχει προστασία από το phishing επιθέσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογία ανίχνευσης με τεχνητή νοημοσύνη. Ο σκοπός της νέας δυνατότητας phishing είναι να προστατεύει τους χρήστες από επιθέσεις phishing αναγνωρίζοντας πότε οι χρήστες εισάγουν διαπιστευτήρια σε εφαρμογές όπως το “Σημειωματάριο” και κακόβουλα προγράμματα και ειδοποιώντας τους με ένα αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται στην οθόνη πάνω από την ανοιχτή εφαρμογή ή καρτέλα.

Δείτε ακόμα: Αγορά Windows με 7.24€- Microsoft Office 2021 σε χαμηλή τιμή – Godeal24 προσφορές

Windows 11 ασφάλεια: Πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης;

Πώς λειτουργεί λοιπόν η Windows 11 ασφάλεια; Θεωρητικά, το Smart Screen Saver των Windows 11 λειτουργεί σε επίπεδο πυρήνα και μπορεί να καθορίσει πότε έχετε εισαγάγει τον κωδικό πρόσβασής σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Εντοπίζει επίσης κωδικούς πρόσβασης που έχουν εισαχθεί σε φόρμες σε ιστότοπους που προσπαθούν να αντιγράψουν τον αρχικό κωδικό πρόσβασης.

Εφόσον η Microsoft φροντίζει να ενισχύσει την Windows 11 ασφάλεια και ο κωδικός πρόσβασης σας είναι πιο ασφαλής χάρη στα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όσοι δεν διαθέτετε ήδη το νέο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε φθηνά και αυθεντικά Windows και πολλά άλλα. Δείτε το τρόπο παρακάτω.

Δείτε ακόμα: Η νέα κρυφή παραλλαγή malware BotenaGo στοχεύει συσκευές DVR

Πώς να αγοράσετε γνήσιο και φθηνό λειτουργικό σύστημα Windows ή MS Office;

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν αγοράζετε ένα γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows ή Office, το Godeal24 μπορεί να σας βοηθήσει. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες ειδικές εκπτώσεις σε λειτουργικά συστήματα Windows και κλειδιά ενεργοποίησης για Office.

Με αυτήν την Ειδική Προσφορά, μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 Professional με μόλις 7,24 €. Επιπρόσθετα, με τη Microsoft να ανακοινώνει ότι τα Windows 11 θα είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους χρήστες των Windows 10, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10.

Το Office Professional 2021, με επίσημη τιμή 439,99 $, μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 30,22 €! Πλήρης εξοικονόμηση 370€! Το θετικό με τα λογισμικά είναι ότι συνήθως δεν λήγει. Με άλλα λόγια, το κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10 που αγοράσατε πριν από πέντε χρόνια εξακολουθεί να προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες και πλεονεκτήματα με το σημερινό κλειδί ενεργοποίησης των Windows. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε ενημερώσεις και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες του λογισμικού.

Η Godeal24, ένας μεταπωλητής λογισμικού πληροφορικής, όχι μόνο πουλά γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows και MS Office, αλλά προσφέρει και πολλές ακόμα επιλογές tool software, όπως το Iobit Advanced SystemCare 14 Pro , το Ashampoo PDF Pro 3, το MacBooster 8 Lifetime Subscription κ.λπ., τα οποία είναι πλούσια σε ποικιλία και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του υπολογιστή σας!

Δείτε ακόμα: Τι είναι Digital Forensics; Τα καλύτερα forensics tools και ψηφιακές επιθέσεις

Η χαμηλότερη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

– 62% Windows OS και MS Office με κωδικό κουπονιού “SGO62”

– 50% στα Windows με κωδικό κουπονιού “SGO50”

Περισσότερες εκδόσεις: Όλα για τα projects και την δουλειά σας και τη διαδικτυακή μελέτη σας με κωδικό κουπονιού “SGO62”

αυθεντικά κλειδιά Windows

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστή: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Get More Tools>>>

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλειδί προϊόντος των Windows 10 Pro:

Ο πρώτος τρόπος:

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε τα Windows 10 Professional.

2. Ανοίξτε το σύστημα “Control Panel” – “All Control Panel Items” – “System” και κάντε κλικ στο “Activate Windows” & “Change Product Key”.

3. Κάντε κλικ στην «Ενεργοποίηση» και εισαγάγετε το κλειδί των Windows 10 Pro.

Ο δεύτερος τρόπος:

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Windows 10 Pro Professional.

2. Κάντε δεξί κλικ στο “Start Menu”, επιλέξτε “System”.

3. Κάντε κλικ στο “About”, στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Change Product Key” ή “Upgrade Your Edition of Windows”.

4. Κάντε κλικ στο «Αλλαγή κλειδιού προϊόντος» και εισαγάγετε το κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10.

Γιατί OEM; Γιατί Godeal24;

Πολλοί χρήστες είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη χαμηλή τιμή που προσφέρει το Godeal24, αλλά αναρωτιούνται γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή; Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα κλειδιά και τα προϊόντα είναι αυθεντικά και οι τιμές τους είναι όντως τόσο χαμηλές επειδή οι άδειες που πωλούνται από το Godeal24 είναι άδειες OEM. Αυτές είναι άδειες που πωλούνται συνήθως σε κατασκευαστές υπολογιστών, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows πιο φθηνά για εγκατάσταση στους υπολογιστές μαζικής παραγωγής τους.

Μπείτε στον ιστότοπο της Godeal24 μέσω αυτού του συνδέσμου, επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να προσθέσετε στο καλάθι αγορών και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής. Η Godeal24 θα στείλει αμέσως το κλειδί ενεργοποίησης λογισμικού, οδηγίες εγκατάστασης και πληροφορίες παραγγελίας στο email σας και θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση σύμφωνα με στις οδηγίες εγκατάστασης. Η Godeal24 διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, η οποία παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7, εφόσον αγοράζετε προϊόντα στο Godeal24, μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπηρεσίες μετά την πώληση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας! Email επικοινωνίας: service@godeal24.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS