ΑρχικήinetMoto G72: Δείτε το επόμενο τηλέφωνο mid-range της Motorola

Moto G72: Δείτε το επόμενο τηλέφωνο mid-range της Motorola

Το Moto G71 της Motorola είναι ένα αρκετά ελκυστικό τηλέφωνο 5G που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Με μόλις 300 ευρώ, το mid-ranger πρόσφερε περισσότερες από αξιοπρεπείς προδιαγραφές, όπως μια εκπληκτική οθόνη OLED FHD+ 6,4 ιντσών, μια τριπλή κάμερα (50MP+8MP+2MP), 6/8GB RAM και μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh.

Δείτε επίσης: Το Moto Edge 30 Pro θα είναι το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο της Motorola;

Moto G72

Τα καλά νέα είναι ότι η Motorola σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα sequel μέχρι το τέλος του μήνα. Το μη ανακοινωθέν Moto G72 διέρρευσε χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ PriceBaba και @OnLeaks. Κρίνοντας από τις επίσημες φωτογραφίες, το επερχόμενο τηλέφωνο φαίνεται να κληρονομεί ορισμένες από τις προδιαγραφές του Moto G71, όπως η υδατοαπωθητική σχεδίαση.

Δείτε επίσης: Η Motorola κάνει tease το επερχόμενο τηλέφωνο με κάμερα 200MP

Ωστόσο, ενώ το Moto G72 θα διατηρήσει τη διαμόρφωση της τριπλής κάμερας, η Motorola αύξησε το μέγεθος του κύριου αισθητήρα στα 108MP. Οι άλλες δύο κάμερες είναι ίδιες όμως – 8MP ultrawide και 2MP depth.

Δεν είναι σαφές εάν η Motorola θα συμπεριλάβει ή όχι υποστήριξη 5G στο Moto G72, καθώς η μοναδική έκδοση που εντοπίστηκε στην FCC (Federal Communications Commission) δεν διαθέτει τη δυνατότητα. Είναι πολύ πιθανό όμως η Motorola να κυκλοφορήσει και τις δύο παραλλαγές 4G και 5G ταυτόχρονα.

Μαζί με τις φωτογραφίες, το leak αναφέρει επίσης ότι το Moto G72 πρόκειται να παρουσιαστεί αυτόν τον μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να επισημοποιηθεί τις επόμενες δύο ημέρες.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές, λίγες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες για το Moto G72 αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι η Motorola θα αντικαταστήσει το chipset Qualcomm Snapdragon 695 5G που τροφοδοτεί το Moto G71 με ένα νεότερο.

Δείτε επίσης: Motorola Edge 30: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του!

Η ποσότητα της μνήμης θα παραμείνει πιθανώς η ίδια – 6/8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικός χώρος, αν και η Motorola ενδέχεται να παρουσιάσει μερικά ακόμη μοντέλα για να παρέχει περισσότερες επιλογές στους πελάτες. Ένα άλλο σίγουρο γεγονός είναι ότι θα τρέχει Android 12 αντί για την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Φήμες λένε ότι το Moto G72 θα τροφοδοτείται από μπαταρία παρόμοιου μεγέθους 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W. Ωστόσο, δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για την οθόνη, αλλά εάν η αναφορά είναι ακριβής, θα πρέπει να μάθουμε τα πάντα για το Moto G72 αυτή την εβδομάδα.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS