ΑρχικήinetΗ Apple εξηγεί γιατί το Duplicate Photos album δεν εμφανίζεται σε όλους

Η Apple εξηγεί γιατί το Duplicate Photos album δεν εμφανίζεται σε όλους

Η Apple εξήγησε σήμερα γιατί οι χρήστες iPhone που ενημέρωσαν πρόσφατα στο iOS 16 ενδέχεται να μην βλέπουν το νέο άλμπουμ Duplicates στην εφαρμογή Photos και τι μπορούν να κάνουν για αυτό.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

Όσοι χρήστες έκαναν update στο iOS 16 θα πρέπει να δουν την εφαρμογή Photos να εντοπίζει αυτόματα τυχόν διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στις βιβλιοθήκες των χρηστών και να τα τοποθετεί σε ένα άλμπουμ Duplicates για έλεγχο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συγχωνεύουν τα διπλότυπα και να διαγράφουν περιττά.

Δείτε επίσης: Η Apple μετακινεί την παραγωγή των iPhone σε Βιετνάμ και Ινδία

Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν έρθει σε επαφή με την εταιρεία για να πουν ότι το άλμπουμ Duplicates δεν τους εμφανίστηκε μετά την ενημέρωση του λογισμικού του iPhone τους, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται αν κάνουν κάτι λάθος.

photos

Σε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης, η Apple διευκρίνισε ότι για να εμφανιστεί το άλμπουμ Duplicates, το iPhone σας πρέπει πρώτα να κάνει index τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και να βρει διπλότυπα, αλλά αυτή η διαδικασία ανίχνευσης απαιτεί το iPhone σας να είναι κλειδωμένο και συνδεδεμένο στο ρεύμα.

“Ανάλογα με τις εργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο και το μέγεθος της βιβλιοθήκης φωτογραφιών σας, η διαδικασία μπορεί να συμβεί γρήγορα ή να χρειαστούν έως και μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί”, προσθέτει η Apple.

Δείτε επίσης: Apple Watch Ultra: Τεστ αντοχής με πτώσεις, καρφιά και σφυρί

Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν έχετε διπλότυπα στη βιβλιοθήκη σας, τότε το άλμπουμ Duplicates δεν θα εμφανιστεί στην ενότητα “Utilities” της εφαρμογής Photos έως ότου εμφανιστείτε.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS