ΑρχικήReviewsΗ Motorola κάνει tease το επερχόμενο τηλέφωνο με κάμερα 200MP

Η Motorola κάνει tease το επερχόμενο τηλέφωνο με κάμερα 200MP

Αν και η πρόσφατη ναυαρχίδα της εταιρείας δεν ήταν αρκετά εντυπωσιακή, φαίνεται ότι η Motorola έχει πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες για το επόμενο handset της χάρη στην προσθήκη κάμερας 200 MP σούπερ υψηλής ανάλυσης.

Δείτε επίσης: Το Moto Edge 30 Pro θα είναι το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο της Motorola;

Motorola κάμερα

Η Motorola επιτέλους αναγνώρισε τις φήμες ότι θα κυκλοφορούσε ένα νέο Android smartphone με κύρια πίσω κάμερα πρωτοποριακής ανάλυσης 200 megapixel (MP). Η πρώτη του αφίσα που υποδεικνύει το ίδιο έχει πυροδοτήσει φήμες ότι θα είναι και επερχόμενο flagship του OEM με Snapdragon 8 Plus Gen 1. Σε κάθε περίπτωση, η πρώτης γενιάς συσκευή Motorola 200MP είναι τώρα προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Σε μια ανάρτηση στο Weibo, ο γενικός διευθυντής της Lenovo (μητρική εταιρεία της Motorola) έκανε tease μια επερχόμενη συσκευή δείχνοντας μια εικόνα ενός τεράστιου φακού μαζί με ένα μήνυμα για την είσοδο σε μια νέα εποχή της φωτογραφίας από κινητό. Αν και η ανάρτηση δεν ρίχνει πολύ φως στις πιθανές προδιαγραφές, αναφέρει έναν αισθητήρα 200 MP, υποδηλώνοντας τη χρήση του ISOCELL HP1 της Samsung που ανακοινώθηκε αρχικά το περασμένο φθινόπωρο.

Δείτε επίσης: Η Hytera φέρεται να έκλεψε εμπορικά μυστικά που ανήκουν στην Motorola

Τούτου λεχθέντος, ενώ η τοποθέτηση ενός τεράστιου αισθητήρα σε ένα τηλέφωνο είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για να τραβήξετε μια ωραία φωτογραφία από το να διαθέτετε όσο το δυνατόν περισσότερα megapixel. Πρόσφατα, παρατηρήσαμε ότι πολλά τηλέφωνα Moto, συμπεριλαμβανομένου του Edge+, αξίας 1.000$, έχουν δυσκολευτεί με τη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό, καταγράφοντας συνήθως πιο θολές ή πιο υποέκθεση εικόνων από αντίπαλες συσκευές. Και ενώ το ISOCELL HP1 υποστηρίζει μια εντυπωσιακή τεχνική binning 16x pixel που επιτρέπει σε έναν αισθητήρα 200 MP να τραβήξει μια εικόνα 12,5 MP με βελτιωμένη ευαισθησία στο φως, θα εξακολουθεί να εξαρτάται από την επεξεργασία της Motorola για να παράγει μια ευκρινή και καλά φωτισμένη τελική φωτογραφία.

Οι τρέχουσες φήμες υποστηρίζουν ότι το επερχόμενο τηλέφωνο 200 MP της Moto θα μπορούσε να είναι το Frontier, το οποίο εντοπίστηκε τον Ιανουάριο από το TechnikNews. Το τηλέφωνο αναμένεται να διαθέτει μια μονάδα τριπλής πίσω κάμερας με τεράστιο κύριο φακό, μαζί με τσιπ Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, γρήγορη φόρτιση 125 watt και οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Δυστυχώς, αν και όλα αυτά είναι εικασίες προς το παρόν, θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα σύντομα, καθώς η Motorola παρουσίασε μια ημερομηνία ανακοίνωσης για το τηλέφωνο κάποια στιγμή τον Ιούλιο.

Motorola κάμερα

Μιλώντας για τηλέφωνα με νέα τσιπ της Qualcomm, σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Weibo, η Motorola παρουσίασε μια άλλη επερχόμενη συσκευή – αυτή τη φορά μια αναδιπλούμενη – που θα διαθέτει τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι αυτή η συσκευή είναι το πολυαναμενόμενο Razr 3, το οποίο είναι ευπρόσδεκτο νέο για τους λάτρεις των flippy τηλεφώνου, καθώς το προηγούμενο Razr έχει κάπως παραμεληθεί από την τελευταία του ανανέωση στα τέλη του 2020.

Δείτε επίσης: Στέλεχος της Lenovo: Το Motorola Razr 3 foldable είναι στα σκαριά

Αλλά για μένα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι τελικά φαίνεται ότι η Motorola μπορεί να πραγματικά να ανανεώσει το portfolio της. Και αν όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ένα πραγματικό νέο flagship phone και μια σωστή ενημέρωση του Razr, αυτό είναι κάτι που αξίζει να προσέξετε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS