ΑρχικήsecurityAnonymous is back! Τσεκάρετε την συνέντευξή τους στο SecNews

Anonymous is back! Τσεκάρετε την συνέντευξή τους στο SecNews

Anonymous is back! Σύμφωνα με πρόσφατες ειδήσεις, η hacktivist ομάδα απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd και απείλησε με hack την αστυνομία της Μινεάπολης.

Ο George Floyd σκοτώθηκε από έναν λευκό αστυνομικό, ο οποίος τον πίεζε με τα γόνατά του στο λαιμό για περισσότερο από οκτώ λεπτά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατό του. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στις ΗΠΑ και οι διαμαρτυρίες ενάντια στη βαρβαρότητα της αστυνομίας εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές.

Την ίδια στιγμή, οι Anonymous κυκλοφόρησαν ένα βίντεο, με το οποίο απειλούν το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης (MPD) ότι “θα εκθέσουν τα πολλά εγκλήματά του στον κόσμο“.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στις 28 Μαΐου μέσω μιας σελίδας στο Facebook. Η φωνή που ακούγεται, κατηγορεί το MPD λέγοντας ότι έχει “ένα τρομακτικό ιστορικό βίας και διαφθοράς” και υποστηρίζει ότι η δολοφονία του George Floyd ήταν “απλώς η κορυφή του παγόβουνου”.

Εφόσον οι Anonymous επανήλθαν για τα καλά, σας παρουσιάζουμε την πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη των Anonymous Global Hackers Crew στο SecNews στην οποία ένας από τους ιδρυτές της ομάδας περιγράφει το έργο τους και το σκοπό των εκστρατειών τους.

Anonymous is back! Τσεκάρετε την συνέντευξή τους στο SecNews
Anonymous is back! Τσεκάρετε την συνέντευξή τους στο SecNews

Η hacking ομάδα Anonymous Global Hackers Crew σε πρώτη αποκλειστική συνέντευξη στο SecNews παρουσιάζει την δική της οπτική για την (αν)ασφάλεια στο διαδίκτυο. Ο Anon, ένας από τους τέσσερις ιδρυτές του Global Hackers Crew μιλάει για την ιστορία της hacking ομάδας, τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της, τον πόλεμο που δέχονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις, τις hacking εκστρατείες και τους στόχους τους, μείζονα θέματα επικαιρότητας όπως η πανδημία COVID-19 και πολλά άλλα.

Αυτοαποκαλούνται “cyber vigilantes” (ήρωες-τιμωροί) αλλά και hacktivists καθώς κύριος στόχος της δουλειάς τους είναι το κοινό καλό. Σύμφωνα με τον Anon «είναι υπέροχο να ξυπνάμε τους ανθρώπους και στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε τις μάζες από την προπαγάνδα»

Η Anonymous Global Hackers Crew ομάδα αποτελείται από έμπειρους hackers, κάθε ηλικίας, με εξαιρετικές ικανότητες πάνω στον προγραμματισμό, το coding, Password guessing και cracking, session hijacking, session spoofing, network traffic sniffing, denial of Service attacks, exploiting buffer overflow vulnerabilities, SQL injection και άλλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS