ΑρχικήsecurityAnonymous George Floyd: Απειλούν με hacking επίθεση την αστυνομία

Anonymous George Floyd: Απειλούν με hacking επίθεση την αστυνομία

Anonymous

Η “hacktivist ομάδαAnonymous απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd και απειλεί με hack την αστυνομία της Μινεάπολης.

Ο George Floyd σκοτώθηκε από έναν λευκό αστυνομικό, ο οποίος τον πίεζε με τα γόνατά του στο λαιμό για περισσότερο από οκτώ λεπτά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατό του. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στις ΗΠΑ και οι διαμαρτυρίες ενάντια στη βαρβαρότητα της αστυνομίας εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές.

Την ίδια στιγμή, οι Anonymous κυκλοφόρησαν ένα βίντεο, με το οποίο απειλούν το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης (MPD) ότι “θα εκθέσουν τα πολλά εγκλήματά του στον κόσμο“.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στις 28 Μαΐου μέσω μιας σελίδας στο Facebook. Η φωνή που ακούγεται, κατηγορεί το MPD λέγοντας ότι έχει “ένα τρομακτικό ιστορικό βίας και διαφθοράς” και υποστηρίζει ότι η δολοφονία του George Floyd ήταν “απλώς η κορυφή του παγόβουνου”.

“Οι αστυνομικοί που σκοτώνουν ανθρώπους και διαπράττουν άλλα εγκλήματα πρέπει να λογοδοτούν όπως όλοι μας. Διαφορετικά, θα πιστεύουν ότι έχουν άδεια να κάνουν ό,τι θέλουν”, λέει ο εκπρόσωπος των Anonymous.

George Floyd Anonymous hack

“Οι άνθρωποι έχουν υποστεί αρκετή διαφθορά και βία από έναν οργανισμό που υπόσχεται να τους κρατήσει ασφαλείς. Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ετών, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να μαθαίνουν ότι δεν είστε εδώ για να μας σώσετε, αλλά μάλλον είστε εδώ για να μας καταπιέσετε και να εκτελέσετε τη βούληση της εγκληματικής τάξης”.

“Στην πραγματικότητα, είστε ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί η ελίτ για να συνεχίσει το παγκόσμιο σύστημα καταπίεσης”.

“Αυτοί οι αστυνομικοί πρέπει να αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες και ειδικά ο αξιωματικός Chauvin θα πρέπει να αντιμετωπίσει κατηγορίες για δολοφονία. Δυστυχώς, δεν εμπιστευόμαστε τον διεφθαρμένο οργανισμό σας για την απόδοση της δικαιοσύνης, οπότε θα αποκαλύψουμε τα πολλά εγκλήματά σας στον κόσμο. Να μας περιμένετε“.

“Δυστυχώς, στη συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών της αστυνομίας, ο μόνος που έμεινε ζωντανός για να πει την ιστορία είναι ο αξιωματικός που πήρε τη ζωή του ατόμου”, συνεχίζει ο αφηγητής των Anonymous. “Αυτή η τραγωδία συνεχίστηκε για πάρα πολύ καιρό… οι άνθρωποι ανέχτηκαν αρκετά”.

Λέγεται ότι η ομάδα ξεκίνησε ήδη τις επιθέσεις της “ρίχνοντας” το site του MPD το Σάββατο. Χθες δύο χρήστες (@PowerfulArmyGR, @namatikure) ανακοίνωσαν στο Pastebin ότι το site της αστυνομίας έχει παραβιαστεί και έχει διαρρεύσει η βάση δεδομένων με email και κωδικούς πρόσβασης.

Οι Anonymous δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την επίθεση στο site.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS