ΑρχικήUpdatesΟι κάμερες Google Nest λειτουργούν πλέον με συσκευές Amazon Alexa

Οι κάμερες Google Nest λειτουργούν πλέον με συσκευές Amazon Alexa

Οι πιο πρόσφατες κάμερες Nest της Google θα λειτουργούν με την Amazon Alexa!

Το οικοσύστημα του έξυπνου σπιτιού γίνεται λίγο πιο ολοκληρωμένο: η Google μόλις ενημέρωσε το Amazon Alexa Skill για να λειτουργεί στις πιο πρόσφατες κάμερες Nest. Τώρα, μπορείτε να μεταδώσετε live feeds από τις κάμερες Nest, τα κουδούνια και άλλες συσκευές σας σε οτιδήποτε, από την Amazon Fire TV σας έως οποιαδήποτε συσκευή Echo. Η Amazon έκανε μια παρόμοια κίνηση για να ανοίξει το δικό της οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι τα κουδούνια και οι κάμερες ασφαλείας της θα λειτουργούσαν με το Google Nest, το Ring, το Abode και άλλες συσκευές τρίτων. Το κουδούνι της Amazon Ring λειτουργεί ήδη με το Google Home και το Apple Homekit.

Δείτε επίσης: Nest Cam και Doorbell της Google: Όταν ο καιρός είναι παγωμένος δεν φορτίζονται!

Google Nest Amazon Alexa

Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην Amazon για να εγκαταστήσουν το skill. Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες ανοίγουν τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google Home και κάνουν κλικ στο Partner Connections και μετά στο Amazon Alexa. Από εκεί, η εφαρμογή θα καθοδηγήσει τους χρήστες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ενσωματώσεων για κάθε συσκευή.

Κάποιες άλλες ενσωματώσεις μεταξύ Nest και Alexa είναι διαθέσιμες εδώ και λίγο καιρό. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε θερμοστάτη Google Nest, μπορείτε να πείτε στην Alexa να αλλάξει τη θερμοκρασία του σπιτιού σας. Οι παλιότερες κάμερες Nest και τα κουδούνια των θυρών είχαν περιορισμένες δυνατότητες Alexa, αλλά η νέα ικανότητα επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ενσωμάτωση μεταξύ των πλατφορμών. Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάρτηση στο ιστολόγιο του Google Nest, η ενημερωμένη ικανότητα σημαίνει ότι η Alexa θα υποστηρίζει πλέον streaming από τη Nest Cam με Floodlight, καθώς και τα μοντέλα Nest Cam και Nest Doorbell με μπαταρία στο Echo Show, την Fire TV ή τα Fire Tablets.

Δείτε επίσης: Το Kindle της Amazon θα αποκτήσει υποστήριξη epub

Δείτε επίσης: Amazon Web Services: Διορθώνει container escape στο hotfix Log4Shell

Εάν διαθέτετε ένα Nest Doorbell, μπορείτε να μιλήσετε με άτομα από την πόρτα σας με οποιαδήποτε από τις Alexa συσκευές σας (όπως το Echo, το Echo Show, την Fire TV και το Fire Tablet). Τέλος, η Alexa θα μπορεί να ανακοινώσει όταν μια Nest Cam ή το Nest Doorbell εντοπίζει ένα άτομο στην μπροστινή σας πόρτα.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS