ΑρχικήinetΤο FBI δημοσιεύει και άλλες φωτογραφίες υπόπτων από το Καπιτώλιο

Το FBI δημοσιεύει και άλλες φωτογραφίες υπόπτων από το Καπιτώλιο

Το FBI συνεχίζει να ζητάει την βοήθεια των πολιτών μέσω των social media για να εντοπίσει τα άτομα που εμπλέκονται στην εισβολή που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Καπιτώλιο. Ένας όχλος εισέβαλε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ καθώς το Κογκρέσο βρισκόταν στο κτίριο για να πιστοποιήσει τον Joe Biden ως τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Donald Trump εδώ και μήνες ισχυρίζεται ότι οι εκλογές του 2020 νοθεύτηκαν.

FBI Καπιτώλιο

“Το FBI αναζητά τα άτομα που διέπραξαν ταραχές μέσα και γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου”, δημοσιεύσε το γραφείο του FBI στο Twitter και στο Facebook την Πέμπτη, με ένα link προς μια φόρμα στο website του.

Το γραφείο του FBI στην Washington και το αστυνομικό τμήμα της DC δημοσίευσαν στο Twitter φωτογραφίες δεκάδων υπόπτων.

Το FBI έχει λάβει περισσότερες από 40.000 αναφορές από τους πολίτες από τότε που ζήτησε τη βοήθεια του κοινού την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το NBC τη Δευτέρα, και μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 87 συλλήψεις. Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της καταστροφής της Τετάρτης.

Μετά το περιστατικό, το Twitter και το Facebook μπλόκαραν και τους λογαριασμούς του Trump, με το Twitter να λέει ότι τα tweets του διακινδύνευαν να προκαλέσουν περαιτέρω βία. Τα social media δέχτηκαν σφοδρή κριτική ότι τόσο καιρό άφηναν ανεξέλεγκτο τον Trump να δημοσιεύει ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας. Η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama ζητά από τα social media να μπλοκάρουν τον Trump για πάντα. Επίσης,  ο Trump φαίνεται να δηλώνει πως δεν θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS