ΑρχικήinetΟι χρήστες iOS μπορούν πλέον να δημιουργούν ηχητικά tweets

Οι χρήστες iOS μπορούν πλέον να δημιουργούν ηχητικά tweets

Αν είστε από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει και πολύ να πληκτρολογούν, αλλά θα προτιμούσατε να είχατε την επιλογή της φωνητικής λειτουργίας για να δημιουργήσετε tweets, υπάρχουν καλά νέα για εσάς.

tweets

Εάν διαθέτετε ένα iPhone ή iPad, αυτή η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα! Το Twitter ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα εγγραφής ήχου για χρήστες iOS, που θα επιτρέπει την δημιουργία tweets μέσω φωνής.

Από χθες, ορισμένοι χρήστες iOS εντόπισαν ένα μικρό εικονίδιο soundwave όταν πήγαιναν να δημιουργήσουν ένα tweet. Ο χρήστης έχει τώρα τη δυνατότητα να πατήσει αυτό το κουμπί, να καταγράψει τη φωνή του και στη συνέχεια να δημοσιεύσει την εγγραφή αυτή, ενσωματωμένη στο tweet του.

Αυτή η νέα δυνατότητα Twitter καταγράφει έως και 140 δευτερόλεπτα ήχου ανά tweet. Εάν ξεπεράσετε αυτόν τον καθορισμένο χρόνο, η εφαρμογή θα συνεχίσει την ηχογράφηση και θα χωρίσει αυτόματα την εγγραφή σε νήματα tweets.

Οι ακόλουθοί σας θα μπορούν να δουν αυτά τα ηχητικά tweets στο χρονοδιάγραμμά τους σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε άλλο tweet. Ο ήχος εμφανίζεται σαν ενσωματωμένο βίντεο με επιλογή έναρξης και παύσης. Το Twitter εισάγει και μια εικόνα με το avatar του λογαριασμού σας ως οπτικό μέσο.

Όπως ανέφερε το Twitter, αυτή η νέα δυνατότητα δημιουργίας tweet μέσω εγγραφής της φωνής έχει προς παρόν κυκλοφορήσει για ένα μικρό αριθμό χρηστών. Η κυκλοφορία του θα γίνει σταδιακά και για τους υπόλοιπους χρήστες, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι όλοι οι χρήστες Twitter για iOS να έχουν λάβει αυτή τη λειτουργία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS