ΑρχικήHow ToΠαίζετε παιχνίδια στο Facebook; Πως να διαγράψετε τα δεδομένα σας

Παίζετε παιχνίδια στο Facebook; Πως να διαγράψετε τα δεδομένα σας

Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή τη μελέτη, τα social media βοηθούν στο να ξεχαστείτε. Το Facebook ειδικότερα κάνει καλή δουλειά στο να σας βοηθήσει να σκοτώσετε μερικές ώρες. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για κοινωνικοποίηση πια. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να αγοράσετε πράγματα, να ψάξετε δουλειά ή να παίξετε παιχνίδια.

Εάν έχετε παίξει ποτέ παιχνίδια στο Facebook, πιθανότατα αντιμετωπίσατε προβλήματα με την επαναφορά των δεδομένων και την έναρξη ενός νέου παιχνιδιού. Δεδομένου ότι τα περισσότερα παιχνίδια φιλοξενούνται μόνο στο Facebook και έχουν τους δικούς τους προγραμματιστές που διατηρούν τα δεδομένα του παιχνιδιού σας, αυτή η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όσο θα έπρεπε.

Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα παιχνίδια σας, να διαγράφετε δεδομένα παιχνιδιού Facebook και να το εγκαταστήσετε ξανά για να ξεκινήσετε από την αρχή.

Πώς να επανεκκινήσετε ένα παιχνίδι στο Facebook

Σχεδόν κάθε διαδικτυακό παιχνίδι σήμερα έχει την επιλογή να διαγράψει τα δεδομένα του παιχνιδιού και να ξεκινήσει εκ νέου από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Ωστόσο, τα παιχνίδια στο Facebook είναι λίγο διαφορετικά. Τα περισσότερα παιχνίδια θα σας εμφανίζουν μόνο ρυθμίσεις παιχνιδιού, όπως την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ήχου ή την επιλογή αγοράς επιπλέον πόρων για το παιχνίδι.

Για να επαναφέρετε το παιχνίδι σας στο Facebook, θα πρέπει να το διαγράψετε και τα σχετικά δεδομένα παιχνιδιού Facebook και, στη συνέχεια, να το προσθέσετε ξανά στον λογαριασμό σας. Καταργήστε το παιχνίδι από τον λογαριασμό σας στο Facebook

Υπάρχουν δύο τρόποι διαγραφής ενός παιχνιδιού και όλων των δεδομένων παιχνιδιού Facebook από τον λογαριασμό σας. Η πιο προφανής διαδρομή είναι μέσω της ενότητας Games της εφαρμογής.

1.Ανοίξτε το Facebook στον υπολογιστή σας.

2. Από το μενού στην αριστερή πλευρά του παραθύρου, επιλέξτε Games.

3. Επιλέξτε την καρτέλα Your Games.

4. Βρείτε το παιχνίδι που θέλετε να ξεκινήσετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Settings.

5. Κάντε scroll προς τα κάτω έως την ενότητα Remove This App και κάντε κλικ στην επιλογή Remove.

6. Θα λάβετε ένα παράθυρο προειδοποίησης με τις πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των δεδομένων παιχνιδιού και παιχνιδιού από το Facebook. Εδώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις, τα βίντεο ή τα events που το παιχνίδι δημοσίευσε στο χρονολόγιό σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το κάνετε μέσω των Facebook Settings.

1. Ανοίξτε το Facebook και κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου σας.

2. Μεταβείτε στο Settings & Privacy > Settings.

3. Κάντε scroll προς τα κάτω μέχρι να δείτε Εφαρμογές και ιστότοπους στο αριστερό μενού.

4. Στις εφαρμογές και ιστότοπους, επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να καταργήσετε και κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα του.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Remove για να διαγράψετε το παιχνίδι από τον λογαριασμό σας.

Επανεγκαταστήστε το παιχνίδι στο Facebook

Τώρα που έχετε καταργήσει το παιχνίδι από τον λογαριασμό σας, το Facebοok θα πρέπει να έχει διαγράψει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Μόλις προσθέσετε ξανά το παιχνίδι, θα πρέπει να μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

Τοποθετήστε τον τίτλο του παιχνιδιού στη γραμμή αναζήτησης στο Facebοok, μεταβείτε στην καρτέλα Εύρεση παιχνιδιών για να τον εντοπίσετε ή επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Facebook του παιχνιδιού για να τον βρείτε. Όταν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι, το Facebook θα το προσθέσει αυτόματα στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βρείτε στην καρτέλα My Games στην ενότητα Games.

Επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή παιχνιδιών

Εάν διαγράψατε το παιχνίδι και, στη συνέχεια, το προσθέσατε ξανά στο λογαριασμό σας στο Facebοok και διαπιστώσατε ότι το παλιό σας παιχνίδι είναι ακόμα εκεί, υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Τα περισσότερα παιχνίδια στο Facebοok έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους προγραμματιστές παιχνιδιών. Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας μέσω email, direct message ή χρησιμοποιώντας την σελίδα του παιχνιδιού στο δίκτυο. Στείλτε μήνυμα στους προγραμματιστές και δείτε αν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τα δεδομένα του παιχνιδιού σας στο Facebook και να ξεκινήσετε ξανά από αυτό που αφορά το παιχνίδι που παίζετε.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικό λογαριασμό Facebook

Ενώ τα προηγούμενα βήματα γενικά θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε την αποθηκευμένη έκδοση του παιχνιδιού σας, ορισμένα παιχνίδια συνδέουν τα δεδομένα του παιχνιδιού με τον λογαριασμό σας στο Facebοok. Αυτό σημαίνει ότι απλώς η διαγραφή του παιχνιδιού και η προσθήκη του αργότερα δεν θα είναι αρκετή για να παίξετε το παιχνίδι από την αρχή.

Μια απλή λύση εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό Facebook για να παίξετε το παιχνίδι από την αρχή. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό από τον οποίο θα παίζετε μόνο παιχνίδια.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω tips να σας βοηθήσουν!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS