ΑρχικήyoutubeCall of Duty Warzone: Οι hackers του παιχνιδιού έχουν αυξηθεί εκθετικά

Call of Duty Warzone: Οι hackers του παιχνιδιού έχουν αυξηθεί εκθετικά

Ενώ τα cheats αποτελούν ένα μακροχρόνιο πρόβλημα για το Call of Duty: Warzone, φαίνεται ότι πλέον είναι κάτι το συνηθισμένο στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Call of Duty: Warzone κάνουν ό, τι μπορούν για να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά το αποτέλεσμα των cheats είναι να αφαιρούν όλη την διασκέδαση και την ικανότητα από το παιχνίδι. Πρόσφατα, πολλοί παίκτες διαφόρων επιπέδων έστρεψαν την προσοχή στους hackers που έχουν συναντήσει στο Call of Duty και ο αριθμός τους φαίνεται να αυξάνεται.

Τα cheats είναι ένα πρόβλημα στο Call of Duty: Warzone από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότεροι hackers που εμφανίζονται στα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Αυτοί οι παίκτες δεν επωφελούνται απλώς από τα διάφορα glitches ή τα exploits του Call of Duty, αλλά χρησιμοποιούν third-party software όπως aimbots για να έχουν πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Ο TimTheTatman, ένας δημοφιλής streamer του Twitch, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube όπου περιγράφει τις αλληλεπιδράσεις του με έναν hacker που είχε ξεκλειδώσει κάποια όπλα του game. Δεδομένου ότι ο απατεώνας παρακολουθούσε το live stream, ο TimTheTatman μπόρεσε να του θέσει ερωτήσεις σχετικά με τα cheats και εκείνος απαντούσε κουνώντας το κεφάλι. Ο hacker είπε στον streamer ότι δεν φοβόταν να έρθει αντιμέτωπος με ένα ban, παρόλο που ο TimTheTatman είπε ότι θα τον αναφέρει. Στο τέλος του αγώνα, και οι δύο μπήκαν σε φωνητική συνομιλία και ο απατεώνας αποκάλυψε ότι το έκανε αυτό για πάνω από έξι μήνες χωρίς επιπτώσεις.

call of duty warzone

Οι παίκτες έχουν δει αύξηση των hackers και η κοινότητα του Call of Duty: Warzone συμφωνεί ότι είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το παιχνίδι. Σε διαδικτυακές κοινότητες που επικεντρώνονται γύρω από το Call of Duty, οι παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί πως έρχονται αντιμέτωποι με hackers πολύ συχνά, γεγονός που επηρεάζει σοβαρά την ικανότητα τους να απολαύσουν το παιχνίδι. Η Activision εφάρμοσε πρόσφατα anti-cheat μηχανισμούς στο Call of Duty: Modern Warfare, αλλά πολλοί από αυτούς φαίνεται να λειτουργούν ενάντια σε παίκτες που παίζουν το παιχνίδι δίκαια.

Εάν οι hackers όπως αυτός που γνώρισε ο TimTheTatman είναι σε θέση να συνεχίζουν ελεύθεροι το καταστροφικό τους έργο για μισό χρόνο χωρίς επιπτώσεις, τότε η Activision θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Τα cheats θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο παιχνίδι και θα γίνουν η νέα κανονικότητα εάν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα εναντίον τους. Αυτές οι πρακτικές εξαπάτησης συμβαίνουν εις βάρος των παιχτών που θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή του παιχνιδιού με τις πραγματικές ικανότητες τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS