ΑρχικήinetΔιαγραφή GTA λογαριασμών από παίχτες που «κλέβουν»

Διαγραφή GTA λογαριασμών από παίχτες που «κλέβουν»

Διαγραφή GTA λογαριασμών από παίχτες που κλέβουν: Τα «cheats» στα διαδικτυακά παιχνίδια είναι κάτι που οι προγραμματιστές ποτέ δεν είχαν σε εκτίμηση. Ωστόσο, η Rockstar Games λαμβάνει δραστικά μέτρα εναντίων παικτών που εκμεταλλεύτηκαν το «Casino Chip Glitch» στο GTA.

Διαγραφή GTA λογαριασμών από παίχτες που «κλέβουν»

Οι περισσότεροι παίκτες του διαδικτυακού παιχνιδιού GTA, χρησιμοποιούν τεχνάσματα για να κερδίζουν χρήματα στο παιχνίδι, κάτι πολύ συνηθισμένο. Η τιμωρία αυτών των παικτών ήταν να αφαιρούνται όλα τους τα εικονικά χρήματα. Αυτή τη φορά όμως, η εταιρεία αποφάσισε να μηδενίσει τους λογαριασμούς τους.

«Το Rockstar Games βρίσκεται σε διαδικασία επαναφοράς των λογαριασμών GTA στην αρχική τους κατάσταση. Η επαφορά περιλαμβάνει τους χαρακτήρες, την πρόοδο και τα αποθέματα όλων των παικτών που έκαναν το «cheat». Όχι μια απλή διαγραφή των χρημάτων, ολόκληρη επανεκκίνηση», είπε στο Twitter ο Tez2, ο οποίος είναι μέσα στην εταιρεία.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία σκληρή τιμωρία, ωστόσο υπάρχουν και οι τυχεροί που η ποινή τους θα περιοριστεί μόνο στη διαγραφή των χρημάτων. Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό, κάποιες εικασίες είναι ότι μπορεί να εξαρτάται από το ιστορικό παραβιάσεων του κάθε λογαριασμού.

Να τονίσουμε ότι η τακτική της Rockstar Games, και τα δραστικά μέτρα που έλαβε αποτελούν παράδειγμα για τις εταιρείες προγραμματισμού παιχνιδιών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS