ΑρχικήbusinessΓια να χρησιμοποιήσετε το Oculus πρέπει να έχετε λογαριασμό Facebook

Για να χρησιμοποιήσετε το Oculus πρέπει να έχετε λογαριασμό Facebook

Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μια συσκευή Oculus θα αναγκαστούν σύντομα να έχουν λογαριασμό Facebook για να συνδεθούν στο VR προφίλ τους.

Από τον Οκτώβριο, η εταιρεία που ανήκει στο Facebook θα απαιτεί από τους χρήστες της να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων και να συγχωνεύσουν τυχόν υπάρχοντες λογαριασμούς Oculus με λογαριασμούς από το Facebook. Από τον Ιανουάριο του 2023, όλοι οι μη συγχωνευμένοι λογαριασμοί Oculus θα κλείνουν.

Oculus Facebook

Όποιος χρησιμοποιεί μια συσκευή Oculus για πρώτη φορά θα χρειαστεί έναν λογαριασμό Facebook για να προχωρήσει.

“Εάν είστε ήδη χρήστης και επιλέξετε να μην συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Oculus για δύο χρόνια”, ανέφερε η Oculus σε μια δημοσίευση ανακοινώνοντας όλα τα παραπάνω.

“Εάν επιλέξετε να μην συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, αλλά η πλήρης λειτουργικότητα θα απαιτεί λογαριασμό Facebook. Θα λάβουμε μέτρα για να σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε περιεχόμενο που έχετε αγοράσει, αν και περιμένουμε κάποια παιχνίδια και οι εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν πλέον. “

Η Oculus είπε ότι ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν πλέον επειδή περιλαμβάνουν λειτουργίες που απαιτούν λογαριασμό Facebοok.

“Όλες οι μελλοντικές μη κυκλοφορούμενες συσκευές Oculus θα απαιτούν λογαριασμό Facebook, ακόμα κι αν έχετε ήδη λογαριασμό Oculus”, συνέχισε.

Η Oculus θεωρεί ότι όλο αυτό θα καταστήσει ευκολότερη την εύρεση, τη σύνδεση και το παιχνίδι με φίλους στο VR.

“Γνωρίζουμε ότι το κοινωνικό VR έχει πολλά να προσφέρει και αυτή η αλλαγή θα επιτρέψει την ενσωμάτωση πολλών από τις δυνατότητες που γνωρίζουν και αγαπούν οι άνθρωποι στο Facebook”, ανέφερε η δημοσίευση. “Θα μας επιτρέψει επίσης να παρουσιάσουμε περισσότερες εμπειρίες για πολλούς παίκτες και κοινωνικές εμπειρίες στο Facebοok.”

Με το απόρρητο των χρηστών του να είναι πάντα στο μυαλό της αυτοκρατορίας του Zuckerberg, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα VR τους δημοσιεύονται στο Facebook, δήλωσε η Oculus.

“Η χρήση ενός προφίλ VR που υποστηρίζεται από έναν λογαριασμό στο Facebook και μια αυθεντική ταυτότητα μας βοηθά να προστατεύσουμε την κοινότητά μας και καθιστά δυνατή την προσφορά πρόσθετων εργαλείων ακεραιότητας”, ανέφερε η ανάρτηση. “Για παράδειγμα, αντί να έχουμε έναν ξεχωριστό Κώδικα Συμπεριφοράς Oculus, θα υιοθετήσουμε τα Πρότυπα κοινότητας του Facebοok καθώς και μια νέα πρόσθετη πολιτική που εστιάζει στο VR.”

Η Οculus είπε ότι όταν ένας χρήστης συνδέεται χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό στο Facebοok, το Facebook θα χρησιμοποιεί πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση του VR και άλλων προϊόντων του Facebook για να “παρέχει και να βελτιώνει την εμπειρία σας”. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την εμφάνιση εξατομικευμένου περιεχομένου στο χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων.

Το Facebook φέτος σταματά τις πωλήσεις του Οculus Go, των ακουστικών χαμηλής ποιότητας εικονικής πραγματικότητας που παρέχουν παρακολούθηση 3DOF.

Είπε ότι εγκαταλείπει τη σχετικά φθηνή συσκευή επειδή οι χρήστες έχουν καταστήσει σαφές “ότι το 6DOF είναι σαν το μέλλον της VR”, ανέφερε η εταιρεία τον Ιούνιο.

Η Oculus εξαγοράστηκε από το Facebook τον Μάρτιο του 2014, για περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS