ΑρχικήUpdatesΟι νέες δυνατότητες του Microsoft Edge θα σας εξοικονομήσουν χρήματα

Οι νέες δυνατότητες του Microsoft Edge θα σας εξοικονομήσουν χρήματα

Η Microsoft έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει δύο νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοικονομούν χρήματα κατά την πραγματοποίηση αγορών σε καταστήματα λιανικής. Και οι δύο αυτές δυνατότητες, ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών και μια αυτόματη συμπλήρωση κουπονιού, είναι επί του παρόντος ένα έργο σε εξέλιξη με ενεργοποιημένη μόνο τη βασική λειτουργικότητα, αλλά παρέχει πληροφορίες για τα σχέδια της Microsoft για να κάνει το πρόγραμμα περιήγησης Edge να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Edge

Το BleepingComputer ανακάλυψε μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε στα Microsoft Edge Dev και Canary builds, η οποία θα πραγματοποιήσει συγκρίσεις τιμών σελίδων προϊόντων λιανικής που προστέθηκαν σε μια Συλλογή.

Αυτή η δυνατότητα ονομάζεται εσωτερικά «MsCollectionsPriceComparison» και είναι έργο σε εξέλιξη καθώς όλες οι λειτουργίες δεν λειτουργούν ακόμη. Κατά την προσθήκη σελίδων προϊόντων από συγκεκριμένους ιστότοπους λιανικής, ένας σύνδεσμος «Σύγκριση τιμών με άλλους λιανοπωλητές» θα εμφανίζεται κάτω από την τιμή του προϊόντος, όπως φαίνεται παρακάτω.

Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο σύγκρισης τιμών, το Microsoft Edge θα συνδεθεί στη διεύθυνση https://www.bing.com/api/shopping/pricecompare/search και θα επιχειρήσει να βρει άλλα προϊόντα που ταιριάζουν και να εμφανίσει τις τιμές τους.

Στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, αυτή η λειτουργία δεν λειτουργεί ακόμη και λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένους εμπόρους λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, BestBuy, Newegg, Walmart και Target.

Όπως ανακαλύφθηκε από την TechDows, στο Microsoft Edge Canary build, η Microsoft δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα συμπληρώνει αυτόματα κουπόνια σε σελίδες λιανικής αγοράς. Αυτή η νέα σημαία έχει τον τίτλο “Εμφάνιση κουπονιών ως προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης” και, όταν είναι ενεργοποιημένη, θα εμφανίζεται διαθέσιμη για κουπόνια όταν βρίσκεται στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και εάν έχει πεδίο κωδικού προσφοράς.

Κατά τον έλεγχο για νέα κουπόνια, αυτή η δυνατότητα έχει οριστεί σε μια δοκιμαστική διεύθυνση URL του http://autofillcoupons.edgebrowser.microsoft-testing-falcon.io/fetchCoupons.

Στις δοκιμές μας, αυτή η διεύθυνση URL δεν υποβάλλεται σε ερώτηση κατά την επίσκεψη σε ιστότοπους λιανικής που προσφέρουν πεδία κουπονιού και κωδικών προσφοράς, επομένως η λειτουργικότητα πιθανότατα δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS