Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 20:01
Αρχική How To Amazon Prime Video: Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη;

Amazon Prime Video: Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη;

Το Amazon Prime Video έχει προσθέσει ένα νέο εύχρηστο χαρακτηριστικό: τη δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών προφίλ με μεμονωμένους γονικούς ελέγχους. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το προφίλ σας, ώστε εσείς και η οικογένεια σας να μην χρειάζεται πλέον να μοιράζεστε λίστες παρακολούθησης.

Η διαμόρφωση προφίλ επιτρέπει σε πολλά άτομα να μοιράζονται την ίδια συνδρομή στο Amazon Prime, αλλά να έχουν ξεχωριστά ιστορικά και λίστες παρακολούθησης. Μπορείτε να έχετε έως και έξι προφίλ, το καθένα με το δικό του σύνολο κανόνων και γονικών ελέγχων.

Πώς να ρυθμίσετε ένα νέο Amazon Prime Video προφίλ σε κινητό

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ στην κινητή συσκευή σας, κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Prime Video στο iPhone, το iPad ή το Android σας και στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην Amazon. Αφού συνδεθείτε, πατήστε στο “My Stuff” κάτω δεξιά, για πρόσβαση στο προφίλ σας.

Amazon Prime Video

Από εκεί, πατήστε το βέλος δίπλα στο όνομα σας. Θα δείτε μια λίστα με όλα τα ενεργά προφίλ χρηστών και ένα default προφίλ με την ονομασία “Kids”.

Amazon Prime Video

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη, πατήστε στο “New”.

Amazon Prime Video

Στη σελίδα δημιουργίας προφίλ, πληκτρολογήστε ένα όνομα και επιλέξτε αν θέλετε να είναι αυτό το προφίλ για παιδιά. Εάν το κάνετε, αυτός ο λογαριασμός θα μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο για παιδιά.

Πατήστε “Save” για να δημιουργήσετε το νέο προφίλ.

Amazon Prime Video

Για να μεταβείτε στο νέο προφίλ, πατήστε το βέλος δίπλα στο όνομα σας. Θα δείτε το νέο λογαριασμό που βρίσκεται κάτω από τα άλλα προφίλ σας. Πατήστε το για να το χρησιμοποιήσετε.

Amazon Prime Video

Προσαρμόστε το Amazon Prime Video προφίλ στην εφαρμογή για κινητά

Για να προσαρμόσετε ένα προφίλ από το smartphone ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Prime Video και συνδεθείτε σε ένα προφίλ ενηλίκων. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. (Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες επιλογές δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή για κινητά.)

Amazon Prime Video

Αν θέλετε να ρυθμίσετε περιορισμούς περιεχομένου για ένα παιδικό προφίλ, πατήστε στο “Parental Controls”. Εδώ, μπορείτε να ορίσετε περιορισμούς προβολής και να αλλάξετε τον κωδικό PIN αφού επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Amazon Prime Video

Αν θέλετε να ρυθμίσετε για πρώτη φορά το PIN του λογαριασμού σας θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο desktop. Στην εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να αλλάξετε μόνο ένα ήδη υπάρχον PIN. Πατήστε στο “Change Prime Video PIN” για να το κάνετε.

Στο iPhone, μπορείτε επίσης να πατήσετε στο “Enable Face ID” για να ρυθμίσετε μια βιομετρική σύνδεση αντί για ένα PIN, για την παρακολούθηση περιορισμένων βίντεο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε το “Viewing Restrictions”.

Ρύθμιση ενός νέου Amazon Prime Video προφίλ από το desktop

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στον ιστότοπο του Amazon Prime Video και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο “Watch on Amazon” για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα.

Amazon Prime Video

Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη επάνω δεξιά και στη συνέχεια, επιλέξτε “Add New” από το μενού. Όπως και με την έκδοση για κινητά, θα δείτε ένα default προφίλ “Kids” στη λίστα.

Στη σελίδα “New Profile”, πληκτρολογήστε το όνομα του λογαριασμού και ενεργοποιήστε την επιλογή δίπλα στο “Kid’s Profile?”, αν αυτό είναι παιδικό προφίλ.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Save Changes” για να δημιουργήσετε το προφίλ.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο αρχικό μενού του Amazon Prime Video. Για να μεταβείτε στο νέο προφίλ, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομά σας και στη συνέχεια, επιλέξτε το νέο λογαριασμό από τη λίστα.

Προσαρμόστε το Amazon Prime Video προφίλ από το desktop σας

Για να προσαρμόσετε το νέο προφίλ σας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Prime Video.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στον λογαριασμό σας για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στην επιλογή “Settings”, επαληθεύστε τον κωδικό πρόσβασης σας και στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στη σελίδα “Account Settings” του Amazon Video.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τους γονικούς ελέγχους ή να ορίσετε περιορισμούς περιεχομένου, μεταβείτε στην καρτέλα “Parental Control”. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα πενταψήφιο PIN, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να εξουσιοδοτήσετε τις αγορές Prime Video και να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς που έχετε ορίσει για ένα προφίλ.

Αφού δημιουργήσετε ένα PIN, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θα απαιτείται για μελλοντικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και ενοικιάσεων.

Κάτω από αυτήν τη ρύθμιση, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τυχόν περιορισμούς προβολής και σε ποια προφίλ πρέπει να ισχύουν. Λάβετε υπόψη ότι ένα παιδικό προφίλ μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο φιλικό για παιδιά, όπως κινούμενα σχέδια. Θα εμφανίζει, επίσης, μόνο προτάσεις φιλικές για παιδιά και αυτές οι ρυθμίσεις δεν μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν εντός αυτού του προφίλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

LIVE NEWS

Android: Πώς να δείτε ποια apps έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας

Δεν είναι μυστικό ότι οι εφαρμογές smartphone έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε πολλά δικαιώματα — εάν τις αφήσετε. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε...

Η Canon σας επιτρέπει να «τραβάτε φωτογραφίες» από το διάστημα

Αντί να κυκλοφορήσει νέες κάμερες για το CES 2021, η Canon κάνει κάτι διαφορετικό: Σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από το διάστημα....

Wikipedia vs Big tech: Ποιος πολεμάει την παραπληροφόρηση;

Καθώς η Ημέρα των Εκλογών μετατράπηκε σε Εβδομάδα Εκλογών στις ΗΠΑ, το Facebook, το Twitter και το YouTube προσπαθούσαν να αποτρέψουν την...
00:02:36

Tesla: Καλείται να ανακαλέσει αυτοκίνητα λόγω προβληματικών οθονών

H οθόνη αφής (touchscreen) σε ορισμένα αυτοκίνητα της Tesla φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα, που θα μπορούσε...

Τα ransomware ευθύνονται για τις μισές παραβιάσεις δεδομένων σε νοσοκομεία

Σχεδόν οι μισές από τις παραβιάσεις δεδομένων που έγιναν σε νοσοκομεία και στον ευρύτερο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης οφείλονται σε επιθέσεις ransomware,...

Οι αστρονόμοι μόλις βρήκαν την παλαιότερη υπερμεγέθη μαύρη τρύπα

Ένα κβάζαρ (quasar) ανακαλύφθηκε σε μια σκοτεινή γωνία του διαστήματος - πάνω από 13,03 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά - και περιέχει μια...

Ποια είναι τα καλύτερα και πιο προσιτά τηλέφωνα 5G για το 2021

Σύντομα η αγορά θα κατακλιστεί με συσκευές 5G μεσαίας κατηγορίας. Όλο αυτό που θα συμβεί θα είναι πραγματικά συναρπαστικό: θα μπορείτε να...

Παραβιάστηκαν επαληθευμένα Twitter accounts σε cryptocurrency scam με το όνομα του Elon Musk!

Το τελευταίο διάστημα, χάκερς παραβιάζουν επαληθευμένα Twitter accounts σε cryptocurrency giveaway scam (απάτη δωρεάς κρυπτονομισμάτων), στο οποίο χρησιμοποιείται το όνομα του CEO...

Classiscam: Απατεώνες «πλαστογραφούν» brands κι εξαπατούν χρήστες Ευρωπαϊκών αγορών!

Δεκάδες εγκληματικές συμμορίες δημοσιεύουν ψεύτικες διαφημίσεις σε δημοφιλείς online αγορές, για να προσελκύσουν ανυποψίαστους χρήστες σε «δόλια» εμπορικά sites ή σε phishing...

iOS 14.4: Θα εμφανίζει ειδοποίηση για τις επισκευές με μη γνήσιες κάμερες

Ξεκινώντας από το iPhone 11, η Apple έχει προσθέσει μια ειδοποίηση στο iOS που λέει στον χρήστη πότε η συσκευή διαθέτει μια...