ΑρχικήReviewsJeep Wagoneer S VS Tesla Model Y - Ποιό θα επικρατήσει; Δείτε...

Jeep Wagoneer S VS Tesla Model Y – Ποιό θα επικρατήσει; Δείτε το teaser

Μπορεί το πρώτο ηλεκτρικό όχημα (EV) της Jeep να ανταγωνιστεί την Tesla στις ΗΠΑ; Πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, η Jeep συγκρίνει ήδη το ηλεκτρικό SUV Wagoneer S με το δημοφιλές Model Y της Tesla σε ένα νέο teaser.

Jeep VS Tesla

Με 600 ίππους και αυτονομία πάνω από 300 μίλια, είναι το ηλεκτρικό Jeep έτοιμο να αντιμετωπίσει την πρόκληση;

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Xiaomi ετοιμάζει ήδη το δεύτερο EV της

Η Jeep λανσάρει φέτος στις ΗΠΑ το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό όχημα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ανανεωθεί. Το πρώτο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει είναι το Jeep Wagoneer S, ένα πολυτελές πλήρως ηλεκτρικό SUV.

Η Jeep αναφέρει ότι το ηλεκτρικό όχημά της, βασισμένο στην πλατφόρμα Stellantis STLA Large, είναι «αστραπιαίο» και επιτυγχάνει ταχύτητα 0 έως 60 mph σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Από την πρώτη της παρουσίαση, η Jeep έχει αποκαλύψει σταδιακά το Wagoneer S, ανανεώνοντάς το με σύγχρονες πινελιές. Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα, όπως η νέα μάσκα με επτά θυρίδες και ο αεροδυναμικός σχεδιασμός, έχουν προσαρμοστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Πήραμε μια πρώτη ματιά στο εσωτερικό του ηλεκτρικού SUV νωρίτερα φέτος. Η Jeep δημιούργησε ένα υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό, εξοπλισμένο με πολλά χειριστήρια και οθόνες. Το ηλεκτρικό όχημα της Jeep διαθέτει ένα προσαρμοσμένο κέντρο ελέγχου οδηγού και το διακόπτη Selec-Terrain με λειτουργίες για Άμμο, Χιόνι, Οικονομία, Αυτόματο και Σπορ.

jeep wagoneer s

Επιπλέον, διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή με διπλό υαλοπίνακα και ένα premium ηχοσύστημα McIntosh με 19 ηχεία.

Στο τελευταίο της teaser, η Jeep στοχεύει να «ανταγωνιστεί την κορυφαία σε πωλήσεις αμερικανική μάρκα EV». Η Jeep παρουσιάζει ένα προπαραγωγικό Wagoneer S που βρίσκεται απέναντι σε ένα Tesla Model Y.

Τα δύο ηλεκτρικά SUV παρουσιάζονται να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθώς η Jeep υπογραμμίζει τις κύριες προδιαγραφές τους. Αυτές περιλαμβάνουν επιτάχυνση από το 0 έως τα 60 mph σε 3,4 δευτερόλεπτα (χωρίς κυκλοφορία), 600 ίππους, 617 lb-ft ροπής και εκτιμώμενη αυτονομία οδήγησης που ξεπερνά τα 300 μίλια.

Δείτε περισσότερα: Νέο ηλεκτρικό όχημα 777 ίππων από την Italdesign

Η Jeep ισχυρίζεται ότι «ο πραγματικός ανταγωνισμός είμαστε εμείς οι ίδιοι», καθώς συμμετέχει και ένα Grand Cherokee Trackhawk. Παρ’ όλα αυτά, το Wagoneer S εξακολουθεί να επιταχύνει ταχύτερα από το Trackhawk, με χρόνο 0 έως 60 mph σε 3,4 δευτερόλεπτα έναντι 3,5 δευτερολέπτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jeep, Antonio Filosa, είναι πεπεισμένος ότι το Wagoneer S μπορεί να ανταγωνιστεί τα κορυφαία μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Model Y της Tesla.

Η Antonio Filosa δήλωσε ότι το ηλεκτρικό όχημά της μπορεί να προσελκύσει αγοραστές που «αναζητούν κάτι πιο εξελιγμένο» από το Tesla Model Y.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS