ΑρχικήinetΤο Google One ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Google One ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Η συνδρομητική υπηρεσία Google One ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Google One συνδρομητές

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google, Sundar Pichai, έκανε την ανακοίνωση μέσω μιας ανάρτησης στο X (πρώην Twitter) την Παρασκευή. Στο ίδιο post αναφέρεται και στο νέο AI Premium Plan της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει AI features, συμπεριλαμβανομένου του Gemini Advanced.

Επιπλέον, η Google θα εισαγάγει τις λειτουργίες Gemini στο Gmail, στο Docs και στο Workspace πολύ σύντομα. Ωστόσο, προτού συμβεί αυτό, το Duet AI, που αποτελεί μέρος του πακέτου, θα πρέπει να υποβληθεί σε αλλαγή επωνυμίας. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι και το YouTube Music + Premium έχει φτάσει τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Δείτε επίσης: Τώρα το Google Maps ενσωματώνει δεδομένα καιρού στο Android

Google One: Συνεχής αύξηση συνδρομητών

Το Google One προσφέρει πολλά επίπεδα: Basic, Standard, Premium και AI ​​Premium (που είναι η νεότερη προσθήκη). Η τιμολόγηση για αυτά είναι 1,99 $, 2,99 $, 9,99 $ και 19,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Το AI Premium Tier δίνει πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες όπως το Gemini Advanced. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν καλύτερα emails, να οργανώνουν παρουσιάσεις και να δημιουργούν γραφήματα σε υπολογιστικά φύλλα.

Δείτε επίσης: Google: Μετονομάζει το Bard AI σε Gemini και λανσάρει νέα εφαρμογή

Η Google μετονόμασε το Google Drive cloud storage σε Google One τον Μάιο του 2018 και έκτοτε έχει φέρει πολλές νέες και χρήσιμες δυνατότητες. Το Google One είναι μια ολοκληρωμένη λύση με υπηρεσίες. Πέρα από την αποθήκευση αρχείων, επιτρέπει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, χρήση ενός VPN για ασφαλέστερη περιήγηση, απόκτηση ανταμοιβών κατά τις αγορές στο Google Store και πρόσβαση σε premium λειτουργίες στο Google Photos, στο Meet και στο Calendar.

Το Google One ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Το νέο επίτευγμα του Google One είναι πολύ σημαντικό. Το να συγκεντρώσεις πάνω από 100 εκατομμύρια συνδρομητές δεν είναι μικρή υπόθεση, και αυτό επιβεβαιώνει την ισχύ και την αξία της πλατφόρμας αποθήκευσης στο cloud. Είναι ένας μεγάλος φόρος τιμής στην ευελιξία, την αξιοπιστία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Google One. 

Δείτε επίσης: Google: Μπλοκάρει δοκιμαστικά το sideloading εφαρμογών που ζητούν “επικίνδυνες άδειες”

Δεν πρόκειται απλά για έναν αριθμό. Είναι μια απτή ένδειξη ότι οι χρήστες εμπιστεύονται αυτήν την υπηρεσία για να αποθηκεύσουν, να διατηρήσουν και να μοιραστούν τα πολύτιμα δεδομένα τους.

Καθώς το Google One συνεχίζει να αναπτύσσεται, το μέλλον παρουσιάζει μεγάλες ελπίδες. Με την συνεχή αύξηση των συνδρομητών, μπορούμε να περιμένουμε ότι η πλατφόρμα θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, επεκτάσεις και λειτουργίες, που θα καταστήσουν τον ψηφιακό μας κόσμο ακόμη καλύτερο.

Πηγή: www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS