ΑρχικήgamingΤα Update του Gran Turismo 7 για το 2024: Νέα Αυτοκίνητα και...

Τα Update του Gran Turismo 7 για το 2024: Νέα Αυτοκίνητα και Αγώνες

Το update 1.42 για το Gran Turismo 7 έρχεται 25 Ιανουαρίου στις 6:00 π.μ. GMT / 3:00 μ.μ. JST. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι περιλαμβάνεται.

Το update 1.42 για το Gran Turismo 7 έρχεται 25 Ιανουαρίου στις 6:00 π.μ. GMT / 3:00 μ.μ. JST. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι περιλαμβάνετα

Στις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, θα διατεθεί ένα νέο update για το Gran Turismo 7, σημαντικό καθώς είναι το πρώτο μετά το μεγάλο πακέτο Spec II του παιχνιδιού τον Νοέμβριο. Είναι απίθανο κάποια μελλοντική ενημέρωση του παιχνιδιού να συγκριθεί με εκείνη όσον αφορά την κλίμακα, και το Patch 1.42 δεν προσπαθεί να το κάνει· φέρνει τρία αυτοκίνητα, τα Bulgari και Genesis Vision GTs, μαζί με το Suzuki Jimny, που είναι φυσικά η επιλογή του προσωπικού του The Drive. Υπάρχουν επίσης κάποιες νέες Scapes και αγώνες με θέμα το Jimny. Ωστόσο, το μικρό μέγεθος αυτού του update, καθώς και ό,τι περιλαμβάνει, φαίνεται να έχει απογοητεύσει σοβαρά τους θαυμαστές. Σε αυτό θα πω, ίσως θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε σε αυτό.

Δείτε επίσης: Ο Σκηνοθέτης του Dragon’s Dogma 2 θέλει οι παίκτες να αποφεύγουν το fast travel

Δείτε, το Gran Turismo 7 θα είναι δύο χρόνια παλιό τον Μάρτιο. Τα παιχνίδια, ακόμα και αυτά που παρέχουν υπηρεσίες, δεν διαρκούν ποτέ για πάντα, και αν και προφανώς δεν έχω καμία πληροφορία να υποστηρίξω αυτό, δεν θα με θαύμαζε καθόλου να δω την Polyphony να αρχίζει να μειώνει τον ρυθμό των ενημερώσεων περιεχομένου καθώς προχωρά ο χρόνος του 2024. Το Gran Turismo Sport, που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2017, είχε το τελευταίο του μεγάλο update περιεχομένου με τρία αυτοκίνητα τον Φεβρουάριο του 2020. Αμέσως πριν από αυτό ήταν ένα τεράστιο update για τα Χριστούγεννα που παρουσίασε επτά αυτοκίνητα, όχι πολύ διαφορετική από το Spec II το περασμένο φθινόπωρο.

Διαρροές λίγο μετά την κυκλοφορία του GT7 έδειξαν ότι η Polyphony δούλευε πάνω σε ένα θησαυρό νέων οχημάτων, και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι περίπου το τρίτο τους – αυτά που γνωρίζαμε, τουλάχιστον – έχουν ήδη προστεθεί στο παιχνίδι. Κάποιες πρόσφατες προσθήκες, όπως το Tesla Model 3, το Toyota GR Corolla και το Jimny, δεν υπάρχουν καν σε αυτήν τη λίστα με τα δεδομένα του παιχνιδιού, αλλά το κρίσιμο σημείο είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι θα έρθει ούτε τι θα αποθηκευτεί για το επόμενο μέρος, όταν αυτό εμφανιστεί.

Δείτε ακόμα: Ο Solid Snake Κάνει Επίσημη Είσοδο στο Fortnite με τη Νέα Ενημέρωση

Θα ήταν ωραίο ένα νέο κύκλωμα, αλλά η Polyphony έχει καθιερώσει ότι αυτά είναι τα κατάλληλα για ειδικές περιπτώσεις. Αυτά που δεν είναι, είναι τα νέα Vision Gran Turismo cars, αυτά τα concepts που φτιάχνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες (και, μερικές φορές, μάρκες μόδας) ειδικά για το GT7. Αν κοιτάξετε την υποδοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές αποφεύγουν απόλυτα αυτά τα concepts, αντιδρώντας συστηματικά στην ανακοίνωσή τους με φωτογραφίες αγωνιστικών αυτοκινήτων ή μεταλλικών αυτοκινήτων του 20ού αιώνα που θα προτιμούσαν να οδηγούν.

Αλλά αυτό με έκανε να σκεφτώ. Το μεγαλύτερο αμάρτημα του concept της Bulgari – εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένετε έναν μήνα για να το αγοράσετε αν δεν δώσετε $5.000 για ένα ρολόι – είναι ότι είναι το προϊόν μιας μάρκας μόδας. Οπτικά, φαίνεται εντυπωσιακό. Το ίδιο ισχύει και για το Genesis X Gran Berlinetta, και όλοι συμφωνούν ότι η Genesis θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα halo car με δεδομένα τα σχεδιαστικά της επιτυχίες της τελευταίας περιόδου. Όταν ήμουν παιδί, λάτρευα τα concept cars. Κάποια από αυτά, ιδιαίτερα αυτά που έλαμψαν χάρη στο Need for Speed, όπως τα Ford GT90 και Indigo, Lamborghini Calà και BMW Nazca C2, εξακολουθούν να αποτελούν μερικά από τα αγαπημένα μου σχέδια πάντα.

Λοιπόν, τι έγινε; Μήπως απλά μεγάλωσα; Έχει χαθεί αυτή η αισιοδοξία για το μέλλον, η χαρά για την τεχνολογική πρόοδο, μετά από 20 χρόνια; Είναι πολύ εύκολο για έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό που όμως ποτέ δεν γίνεται πραγματικό; Πιστεύω πως αυτοί οι παράγοντες έπαιξαν ρόλο, αλλά παράλληλα, υπάρχουν νέοι που εκτιμούν αυτήν την αισθητική.

Δείτε επίσης: Νέες Διαδρομές με τα Launch Pads στο Lego Fortnite v28.10

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε αυτό και να εκτιμούμε ότι λαμβάνουμε δωρεάν περιεχόμενο, κάτι σπάνιο στον κόσμο των video games. Ενώ μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το παιχνίδι, οι δημιουργοί αξίζουν αναγνώριση για αυτήν τη δωρεάν προσφορά. Σε μια εποχή όπου οι εκδότες απαιτούν όλο και περισσότερα χρήματα ή χρόνο από τους παίκτες, η αίσθηση εγωισμού έχει απομακρυνθεί από το λογικό.

Ελπίζω να δούμε και άλλα ονόματα και πιστεύω πως μια μέρα θα προστεθούν ονόματα και πως αυτό θα γίνει χωρίς επιπλέον κόστος.

Πηγή πληροφοριών: thedrive.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS